≫ 

Zvanično: Braun napustio Partizan, evo koliko novca će mu isplatiti crno-beli!

Crno-beli su potvrdili ovu vest na svom sajtu

  • 13

Entoni Braun više nije košarkaš Partizana! Crno-beli su to zvanično objavili na svom sajtu i potvrdili ono što se već najavljivalo.

Nakon što je pre mesec dana stigao u redove crno-belih, dvadesetšestogodišnji igrač je sa klubom postigao dogovor o prekidu saradnje koja je prvobitno trebalo da traje do juna 2019.

Nakon potpisivanja sporazuma o raskidu ugovora, Entoni Braun se pozdravio sa svojim saigračima i trenerima, a potom i napustio Beograd.

Braun je u ABA ligi igrao nepuna dva minuta protiv Mege, dok je šansu na ''kašičicu'' dobio i na dva meča u Evrokupu, a za to vreme nije uspeo da postigne koš.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, Braun je primio samo jednu platu, onoliko koliko je i bio u klubu.

Iako se nezvanično po društvenim mrežama govorilo da bi mogao da dobije 200.000 dolara samo za raskid ugovora, prema našim saznanjima, crno-beli nisu morali da izdvajaju toliki novac, jer je i Braun nije zatezao u pregovorima.

Partizan nije računao na njega posle dolaska Andree Trinkijerija na mesto trenera, pa su dve strane brzo i lako postigle dogovor.

VIDEO: Trinkijeri vidno razočaran: Ja sam kriv, nema tu puno priče

Lion je priredio senzaciju kada je u 1. kolu pobedio Siti u Engleskoj, i sigurno će Građani imati strašan motiv za revanš. Kvota na dvojku uz bar tri gola (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Mančester Siti.

Eibar je išamarao Real za vikend sa 3:0, i Santijago Solari i njegova ekipa moraju da poprave utisak u Rimu protiv Rome. Kvota na dvojku je 2,15, na keca 3,35, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Roma - Real Madrid.

Junajted igra ključni meč za plasman u osminu finala jer ako večeras ne savlada Jang Bojs, u poslednjem kolu će morati da izbegne poraz na gostovanju Valensiji. Kvota na pobedu Đavola bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Jang Bojs.

Kvota da će večeras Levandovski (Bajern - Benfika), Ronaldo (Juventus - Valensija) i Aguero (Lion - Man. Siti) dati bar po gol je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

Jokić na Lebrona večeras! Denver čeka Los Anđeles Lejkerse, a kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    27. novembar 2018 | 13:14

    Mogu Covica da vredjaju koliko hoce ali je car za njih.🇷🇸Zvezda

  • Milan

    27. novembar 2018 | 12:25

    Dada jos ce on platiti partizanu....ameri ne oprastaju

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. novembar 2018 | 11:29

    Још једна "бомба" која није експлодирала😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA