≫ 

Durent dao 51, Lenard 37, Lebron 38 poena: Monstruozna dominacija najvećih NBA zvezda (FOTO) (VIDEO)

Spektakularan meč odigrali su Toronto i Golden Stejt rešen u produžecima

  • 0

Šampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi naišli su na tvrdo u Torontu gde gazduje najbolji tim NBA lige, poraženi su još jednom bez pomoći Stefa Karija i Drejmonda Grina, i to tek posle produžetka - 131:128. 

Svu slobodu sveta, naravno, u odsustvu Karija, pa i Grina, imao je fenomenalni Kevin Durent, upisao je svoje ime među odabranu elitu koja je ove sezone "prebacila" magičnih 50 poena, međutim ni to nije bilo dovoljno da se "slome" Kanađani.

Durent je meč završio sa 51 poenom, 11 skokova i 6 asistencija, Klej Tompson je dodao 23, a Jerebko kao faktor iznenađenja sa klupe rekordnih 20 ove sezone za njega. 

Na drugoj strani prevagu je doneo Kavaj Lenard sa 37 poena, uz njega najjači doprinos stigao je i od ostatka prve petorke: Siakam je ubacio 23, Ibaka 20, Grin 13, Lauri 10...

U dramatičnoj završnici, koja je, činilo se, bila pod kontrolom Reptorsa, Durent je bio prava napast za odbranu domaćeg tima.

Ol-Star Golden Stejta u poslednjih 80 sekundi regularnog dela postigao je 7 poena, i to dve trojke za egal 119:119, kojima je i uveo meč u produžetak.

Prethodno, Lauri je takođe trojkom na 56 sekundi pre kraja povisio vođstvo Toronta na 119:113, no čak ni to nije bilo dovoljno da se odbije nalet super raspoloženog Durenta.

U dodatnih pet minuta, Paskal Siakam je sa vezanim poenima bio prevaga i ključni faktor u pobedi trenutno najvećeg izazivača Golden Stejta za NBA tron.

Istovremeno, u Los Anđelesu, Lebron Džejms je imao još jedno od svojih briljantnih večeri.

Jezerdžije su savladale Indijanu 104:96 uz 38 poena prve zvezde NBA!

Lebron je bio u svom prepoznatljivom "klač modu", u poslednjih pet minuta meča postigao je 12 poena i prelomio utakmicu koja je protekla bez najboljeg na drugoj strani, Viktora Oladipa.

Lebron Džejms šutira, Bogdanović pokušava da blokira Foto: Tanjug/Ap

Rezultati

Toronto - Golden Stejt 131:128

Sakramento Kings - Los Anđeles Klipers 133:121

Los Anđeles Lejkers - Indijana 104:96

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA