≫ 

Šta se to, dođavola, desilo Dončiću tokom meča protiv Teodosića i Marjanovića? (VIDEO)

Slovenac je napravio čudan izraz lica u finišu meča

  • 2

Ništa od balkanskog derbija u NBA ligi u noći između nedelje i ponedeljka! Miloš Teodosić i Boban Marjanović jesu igrali za Los Anđeles Kliperse, ali zato Luka Dončić zbog bolesti nije nastupao za svoj Dalas koji je, na kraju, slavio rezultatom 114:100!

Međutim, Slovenac je bio u centru pažnje javnosti u SAD bez obzira što je u odelu gledao meč sa klupe.

Njega je kamera na 10 sekundi do kraja uhvatila u ''čudnom izdanju'' u trenutku kada je njegov saigrač blokirao protivnika pod košem. Tada je bilo jasno da će Dalas pobediti.

A pobedili su zahvaljujući sjajnim partijama Barnsa i Baree koji su postigli 30, odnosno 24 poena. Barns je, pritom, dodao i devet skokova. Odličnu partiju protiv svog bivšeg kluba pružio je i Deandre Džordan koji je meč završio sa 16 poena i čak 23 skoka.

Marjanović i Teodosić su ponovo dobili šansu ''na kašičicu'', pošto su objica na terenu provela po minut. Sve što su za to vreme uradili bila je po jedna ukradena lopta.

Harel je sa 23 poena i 10 skokova bio najefikasniji u redovima Klipersa, dok su Galinari i Vilijams postigli po 21. S tim da je ovaj poslednji zabeležio i osam asistencija.

Vilijams je na 47 sekundi do kraja pogodio trojku za vođstvo od Klipersa rezultatom 110:109. Isti igrač je potom izgubio loptu koju je ukrao Džordan i pogodio bacanje za 112:110, jer je prethodno Fini - Smit poentirao posle

- Bila je to sjajna utakmica i trebalo je da pobedimo - rekao je Vilijams posle meča.ofanzivnog skoka.

Rezultati:

Majami - Juta 102:100

Filadelfija - Memfis 103:95

Dalas - LA Klipersi 114:110

San Antonio Sparsi - Portland 131:118

>>> Posle poraza od Izrael, put Srbije ka Svetskom prvenstvu značajno je otežan, a da bi uopšte ostali u igri, Orlovi večeras moraju da pobede Grčku. Čist kec je 1,20, a pobeda s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Grčka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA