≫ 

Pu, pi**a ti materina! Luka Dončić psuje kao kočijaš, izvređao sudiju zbog protekcije zvezde Portlanda (VIDEO)

S pravom je bio ljut Slovenac

  • 7

Slovenački košarkaš Luka Dončić privikava se malo teže na činjenicu da su najveće zvezde NBA kod sudija zaštićene kao beli medvedi. 

Imali smo priliku da "mali milion" puta vidimo kako Džejms, Harden i ostale perjanice najjače lige na svetu dobijaju faulove, što ume da iritira gledaoce i rivale, a Dončić se i na svom primeru uverio kako to izgleda.

Prilikom duela sa Mekalumom iz Portlanda, Slovenac je samo stao sa podignutim rukama, bek gostiju je inscenirao prekršaj pri šutu, a sudija naseo na njegovu glumu.

Dončić je bio u neverici, prva reakcija bila mu je kiseo osmeh i prst uperen ka arbitru, a onda je iz sebe, ljutito, izbacio sočnu psovku na srpskom - "pu, pi**a ti materina".

Pogledajte situaciju koja je iznervirala Slovenca, ali ga nije nimalo izbacila iz fokusa, pa je u nastavku bio ključni čovek u pobedi svog tima.

VIDEO: Igrao je Dončić i u Evropi i ovako je šutirao protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    5. decembar 2018 | 08:49

    Siguran znak da je nas covek, ljubi ga majka.

  • jovica

    5. decembar 2018 | 08:31

    Izgleda da svi sportisti iz celog sveta koriste psovke i psuju na srpskom jeziku-bar smo ih tome naučili hahahahahahahahah!!!!!!!!

  • RSK

    5. decembar 2018 | 08:28

    Kog Slovenca? Srbina valjda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA