≫ 

Srbin se umalo nije fizički sukobio sa košarkašem na terenu: Kokoškov nije dao igraču Finiksa da sedne na klupu (VIDEO)

Srpski stručnjak imao je zamerku na igru Bridžisa, ali ovaj nije želeo da ga sluša

  • 4

Nema trener Finiksa Igor Kokoškov samo problema kako da dobije meč i krene uzlaznom putanjom u NBA ligi, već i sa ponašanjem pojedinih košarkaša na terenu!

Navijačima je verovatno bilo mučno gledati šta se dešavalo u trećoj četvrtini meča koji su izgubili od Portlanda (86:108), kada je Srbin imao verbalni duel sa igračem Mikalom Bridžisom.

Naime, Bridžis je u jednom trenutku bespotrebno faulirao Lilarda pri šutu za tri poena, a to je Kokoškova ''izbacilo iz takta.'' Zakoračio je na parket i pokušao nešto da objasni svom košarkašu, ali ovaj nije želeo da ga sluša.

U jednom trenutku se činilo da će verbalni sukob prerasti u fizički, pogotovo što je Kokoškov držao Bridžisa i nije mu dozvoljavao da sedne na klupu.

Bridžis je za 23 minuta ubacio samo sedam poena i verovatno će u narednim utakmicama imati manju minutažu. Troj Denijels je sa 15 poena bio najefikasniji, Džekson ga je pratio sa 14, dok su Okobo i Ajton imali po 11.

Portland su do trijumfa predvodili Lilard sa 25 poena i osam asistencija i Lajman sa 24 poena i sedam skokova. Jusuf Nurkić je imao devet poena i 14 skokova.

Finiks trenutno ima skor 4-21 i nalaze se u teškoj situaciji, ali vredi pomenuti da je njihov najbolji igrač Devin Buker povređen.

Boston je sa 128:100 demolirao Njujork, a čak sedmorica košarkaša su bili dvocifreni.

Prednjačili su Irving sa 22 poena i osam asistencija, Braun sa 21 poenom, Horford sa 19 poena i 12 skokova.

Vredi pomenuti i to da je Juta savladala Hjuston rezultatom 118:91, a do pobede ih je vodio Fevors sa 24 poena i 10 skokova.

Harden je sa 15 poena bio najefikasniji u redovima Raketa i očigledno u njegovom skromnom učinku možemo tražiti uzrok poraza Hjustona.

>>> Efes i Vasa Micić ove sezone igraju sjajno, a da li mogu u Istanbulu da sruše i šampionski Real? Kvota da će se to desiti je 2,85, a da će Kraljevi slaviti 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Real Madrid.

>>> Željko Obradović se vraća na mesto uspeha, i sa svojim Fenerbahčeom gostuje „svom“ Panatinaikosu. Kvota na keca je 1,70, a na dvojku 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Panatinaikos - Fenerbahče.

VIDEO: Kokoškov nije jedini košarkaški trener koji od igrača ali i od sebe traži maksimum. Pogledajte šta kaže njegov kolega iz Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kaziragi

    7. decembar 2018 | 07:46

    Sto u teskoj situaciji? Kao ispasce iz lige ???😂Nba sprdnja...

  • Tiši

    7. decembar 2018 | 10:32

    Treba Sašu Obradovića da vidite šta radi ovo je milovanje. Očito da je izgubio autoritet potpuno čim igrači smeju ovako sa njim.

  • duci

    7. decembar 2018 | 12:29

    Kokoskov nisi u Evropi toga nema u NBA zar neko misli da bi Obradovic sa onakvim ponassnjem i deranjem opstao u NBA nikad ovdje su igraci glavni ne trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA