≫ 

Golden Stejt poslao Kazinsa u razvojnu ligu! (VIDEO)

Bivši centar Kingsa i Pelikansa moraće da se dokaže u B timu

  • 2

Košarkaš Golden Stejta i NBA superstar Demarkus Kazins sve je bliže povratku na teren, ali njegov oporavak i dalje ide sporo pa će put do prvog tima morati da "prokrči" kroz razvojnu ligu. 

Kazins je u januaru ove godine doživeo tešku povredu Ahilove tetive, a nedavno je počeo sa treninzima.

Kako bi ga što pre vratio u staru formu, trener Voriorsa Stiv Ker zna tačno šta je potrebno Demarkusu Kazinsu, a to je trenažni proces sa Santa Kruz Voriorsima, filijalom Golden Stejta u G ligi.

- Mi ne treniramo toliko, koliko i svi ostali NBA timovi, jer imamo veliki broj utakmica. Njemu je potreban intenzivniji ritam, sa fokusom na vremenu provedenom na terenu. Nadamo se da će to dobiti u Santa Kruzu - rekao je Ker.

VIDEO: Mičel Donovan za Telegraf o NBA, Srbiji i Bogdanu Bogdanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikostratos

    11. decembar 2018 | 18:12

    Alen Smailagic je pre neku noc u pobedi Santa Kruz Voriorsa zabelezio 25 poena i 12 skokova, direktno presudio rivalu u zavrsnici meca! Decko je sa 18 godina najmladji igrac u istoriji Razvojne Nba lige, pisite malo o njemu jer je jedan od nasih najvecih potencijala.

  • Nikostratos

    11. decembar 2018 | 18:10

    Alen Smailagic je pre neko vece u pobedi Santa Kruz Voriorsa zabelezio 25 poena i 12 skokova, direktno presudio rivalu u zavrsnici meca! Decko je sa 18 godina najmladji igrac u istoriji Razvojne Nba lige, pisite malo o njemu jer je jedan od nasih najvecih potencijala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA