≫ 

Džordan dva puta udario svog igrača zbog onoga što je uradio na 0.3 sekunde pre kraja (VIDEO)

Vlasnik Šarlota je s pravom bio besan

  • 0

S pravom je legendarni Majkl Džordan, inače vlasnik Šarlota, bio besan na svog igrača Malika Monka čija glupost je domaćina možda mogla da košta pobede nad Detroitom (108:107).

Džordan, koji sedi na domaćim utakmicama odmah pored igrača, dva puta je ''ošamario'' Monka po glavi zbog činjenice da je ovaj zaradio tehničku grešku.

Naime, Monk je uleteo na teren da proslavi koš Lamba za pobedu još dok je lopta putovala ka košu. Dovoljno da sudije dosde tehničku grešku i daju Detroitu bacanje.

Nije to bacanje nešto posebno promenilo u finišu, jer je Detroit svakako imao malo vremena za šut, ali je Monkovo ponašanje definitivno iznerviralo Džordana koji je morao ''disciplinski'' da reaguje.

>>> Košarkaški Klasiko u Evroligi igra se večeras i Real je, s oporavljenim Ljuljom, favorit, pošto je kvota na keca 1,35. Ako verujete da Kari Pešić može da pobede nad velikim rivalom, kvota na dvojku je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA