Micić briljira u Turskoj, nova MVP partija srpskog pleja

Srbin igra u fantastičnoj formi

  • 1

Vasilije Micić igra sezonu karijere u dresu Efesa, to je jasno i posle nove vrhunske partije srpskog plejmejkera u turskom prvenstvu. 

Bivši organizator igre Mege i Zvezde upisao je 20 poena i 10 asistencija u derbiju protiv Tofaša, za pobedu svog tima u gostima 93:81.

Evroligin MVP za novembar tako je kumovao skoro polovini poena Efesa, u čijim je redovima najefikasniji bio Krunoslav Simon sa 22 poena.

Rodrig Buboa dodao je 15, koliko i Moerman.

Ključni nalet Efes je imao kod rezultata 70:76, tada je serijom 13:2 ostavio rivala daleko u retrovozoru, upisao osmu pobedu iz 11 utakmica.

Tofaš je pao na treće mesto sa skorom 8-4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MR

    23. decembar 2018 | 19:15

    Ovo je Miškov prvi pick koji nikad nije zablistao i daleko je od toga.. Nakon bajki iz NBA sad stižu na red i iz Turske, na njegovu žalost ni Turci kao ni Ameri ne čitaju njegove bajke kao ni novine iz Srbije... Sva njegova hvalisanja su samo neka njegova lična satisfakcija za igrački uspeh koji nikad nije imao, bez uticaja na karijere pulena iz agencije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA