≫ 

Kalifornijski derbi pripao Klipersima, Bobi jači od Bogdana i Bjelice (VIDEO)

Los Anđeles Klipersi pobedili Sakramento Kingse sa 127:118

  • 0

Srpski centar Boban Marjanović odigrao je 20 minuta u kalifornijskom derbiju protiv Sakramenta koji su Klipersi dobili sa 127:118,  i ubacio 11 poena uz pet skokova i tri asistencije.

Boban je nadigrao svoje saigrače iz reprezentacije Srbije Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu. Bogdanović je za skoro 24 minuta na parketu ubacio 13 poena uz tri skoka i 4 dodavanja, a Bjelica je igrao kao starter 25 minuta uz 11 poena pet skokova i tri asistencije.

Klipersi su sve vreme vodili na ovom meču i to 39:27 posle prve četvrtine i čak 71:56 na poluvremenu, pa su do kraja održali prednost.

Bjelica je šutirao iz igre 4-9, od čega 3-6 za tri poena. Bogdanović, koji je ponikao u Žitko Basketu, pa preko Partizana i Fenrebahčea stigao do Sakramenta, poako podiže svoj nivo igre. On je šutirao slabo iz igre 4-12 od čega 1-2 za tri poena.

Marjanović je iz igre šutirao 4-5, uz tri ubačena slobodna bacanja.

Foto: Tanjug/AP

Što se tiče ostalih igrača kod Klipersa su Lu Vilijams sa 24 i Monterlz Herel sa 22 bili najefikasniji, dok kod Kingsa nije bilo izrazito efikasnog strelca, već je čak sedmorica igrača imalo dvocifren učinak. Osim Bogdana i Bjelice, Šumpert je dodao 12, Kauli Stejn 11, Badi Held 11, Aron Foks 19.

Kingsi imaju skor 18-16, i nalaze se na osmom mestu zapadne konferencije, dok su Klipersi na skoru 20-14 i na petom su mestu.

>>> Armani ima šansu da se pobedom nad Makabijem u Tel Avivu približi vrhu tabele Evrolige i pokaže da je ozbiljan u nameri da se plasira u plej-of. A dvojka na Italijane je vrlo primamljiva - 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Armani.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Novak dobio konkurenciju - Bobi Marjanović uzeo reket u ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA