≫ 

Izgubio je sa Zvezdom 41 razlike od Partizana, a sada vodi Olimpiju i nada se prvoj pobedi protiv crno -belih!

Saša Nikitović smatra da je Partizan favorit, ali se nada da može sa Ljubljančanima da im nanese poraz

  • 7

Trener Olimpije Saša Nikitović oglasio se pred utakmicu s Partizanom u okviru 13. kola ABA lige. Nikitović je inače vodio Crvenu zvezdu pola sezone i to od marta 2011. do juna kada je Zvezda završila na pretposlednjem mestu ABA lige.

Protiv Partizana je vodio meč u KLS Superligi ligi i doživeo debakl i najubedljiviji poraz od čak 41 poena razlike 118:77 i to je rekordna pobeda crno-belih, dok je u drugom meču bilo 95:92 za crno -bele.

- Nije vredno trošiti reči o ekipi Partizana. Promenili su trenera i ambicije kluba su se povećale, ušli su u Top 16 Evrokupa, a ciljaju i sam vrh u ABA ligi. Meč protiv Cedevite, koji su izgubili, nije pravi pokazatelj njihove snage i siguran sam da će protiv nas igrati bolje - izjavio je Nikitović pred meč u dvorani Stožice.

Foto: Petrol Olimpija/Ales Fevzer

On kaže da će njegov tim biti spreman za dobru partiju sa crno-belima.

- Mi igramo sve bolje iz meča u meč, ali, nažalost, to ne znamo da krunišemo pobedama. U prvom delu sezone pokazali smo se kao dobar rival Partizanu, i siguran sam da ako budemo igrali motivisano i maksimalno posvećeno da možemo da dođemo do pete pobede ove sezone u ABA ligi - istakao je Nikitović.

Inače, crno-beli od 2012. ne znaju za trijumf u Stožicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. decembar 2018 | 23:36

    Коме су они фаворити. Не бламирај се. Па Крка, убедљиво најгори тим их победио. Додуше, једва, али победио.

  • Rola

    29. decembar 2018 | 12:40

    Nije on naj gori ima jedan trener Zvezde što izgubio sa četrdeset osam razlike pitanje za gance kada ste vi porazili Partizan sa tom razlikom. Prc prc dvica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA