≫ 

Jokić izveo neverovatan NBA podvig i ušao u istoriju: Samo je jedan od najvećih uspeo ovo pre 32 godine! (VIDEO)

Srpski centar dominira u dresu Denver Nagetsa

  • 0

Nikola Jokić igra košarku svog života, a to je pokazao i u pobedi nad Njujork Niksima (115:108), gde je upisao 19 poena, 15 asistencija, 14 skokova i 3 blokade!

Ovo je Srbinu bio treći tripl-dabl ove sezone i 19. u karijeri, a koliko su ovo bile impresivne brojke govori i podatak da je nadmašio 32 godine star rekord, jer je ovakve brojke pre Jokića uspeo da ostvari samo još jedan košarkaš!

Jedan od najvećih svih vremena, legenda Bostona - Leri Bird! On je uspeo dva puta da postigne najmanje 19 poena, 15 asistencija, 14 skokova i 3 blokade! Ostvario je to 1982. i 1987. godine!

Jokić je osim impresivnih brojki imao sjajan meč, jer je u završnici zadao ključni udarac Niksima i doneo im pobedu kojom je Denver upisao 24. pobedu u sezoni i drži prvo mesto na zapadu NBA lige.

Pogledajte i sami njegove poteze:

Denver u narednom meču gostuje "srpskom" Sakramentu, gde ove sezone sjajno igraju Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica. Gledaćemo pravi srpski obračun u NBA ligi u noći između četvrtka i petka od 4 ujutru.

VIDEO: Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA