≫ 

Srpski okršaj u NBA pripao Jokiću: Dabl-dabl učinak asa Denvera, Bjelica i Bogdan dvocifreni za Kingse (VIDEO)

Ipak, meč je obeležio Džamal Marej sa 36 poena

  • 0

Srpski okršaj u NBA ligi između Nikole Jokića s jedne i Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića s druge strane, pripao je košarkašu Denvera koji je, u uzbudljivoj završnici, pobedio Sakramento rezultatom 117:113!

Jokić je za 31.5 minut, koliko je proveo u igri, ostvario dabl-dabl učinak sa 26 poena, 13 skokova i šest asistencija. Poslednju na 1.30 do kraja, kada je pronašao Plamlija za zakucavanje i beg na 108:103.

Kada smo već kod zakucavanja, vredi pomenuti i da je Jokić upisao jedno posle dužeg vremena. Podsetimo, Srbin važi za nekoga ko ne voli previše da zakucava.

Bjelica i Bogdanović su, takođe, bili dvocifreni! Beli je ubacio 17 poena i imao šest skokova, dok je Bogdan stao na 14 poena i pet skokova.

Bjelica je čak 12 postigao u prvoj deonici, dok je Bogdanović dominirao u trećoj. Momak koji je ponikao u Žitku, a preko Partizana i Fenera krčio put u NBA, ubacio je čak 11 poena u pomenutom trećem periodu.

Imao je Bogdan priliku da izjednači rezultat u samom finišu meča, pri rezultatu 114:111 za Denver, ali njegova trojka nije završila u košu.

Meč je, ipak, rešio, sjajni Džamal Marej koji je ubacio 36 poena. Međutim, impresivno je to što je čak 34 postigao u drugom poluvremenu. Pritom je dodao i sedam asistencija i šest skokova.

Haris je imao 14 poena na kraju, Plamli je sa 12 poena i 10 skokova imao dabl-dabl učinak u redovima Denvera, dok je 10 ubacio Milsap. Hild je sa 29 poena bio najefikasniji u redovima Kingsa. Dearon Foks je imao 16 poena i osam asistencija, Kouli-Štajn je ubacio 13 poena, a Ferel 11.

Kingsi u subotu igraju protiv Golden Stejta, dok će Denver na okršaj sa Šarlotom.

Rezultati:

San Antonio - Toronto 125:107

Sakramento - Denver 113:117

Golden Stejt - Hjuston 134:135 (produžetak)

VIDEO: Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA