≫ 

Voditeljka pozvala Srbe da glasaju za Jokića, oni brutalno odgovorili: Dobiće glas kad bude igrao za reprezentaciju

Ne praštaju Srbi eskiviranje reprezentacije centru Denvera

  • 16

Denveru je, izgleda, mnogo više stalo da se Nikola Jokić pojavi na "ol-staru", nego Srbima koji prate košarku i nastupe naših igrača u najjačoj ligi na svetu.

To se može zaključiti i na osnovu apela voditeljke Denverove televizije keti Ving, koja je uputila poruku Srbima da u većem broju glasaju za svog sunardonika, a dobila je odgovore koje u najmanju ruku nije očekivala.

- Prema guglu, u Srbiji živi sedam miliona ljudi, ispunite svoju dužnost i glasajte da Nikola Jokić bude "ol-star" - napisala je Keti.

Na njen poziv Srbima, povela se živa rasprava o tome da li bi trebalo da se glasa za Nikolu.

Nije mali broj onih koji misle da "tu dužnost" ne treba ispuniti iz jednog jedinog razloga - Jokić se nije odazvao pozivu selektora Srbije Đorđevića za prethodno Evropsko prvenstvo.

Očigledno je da mnogi navijači to nisu oprostili bivšem centru Mege, pa ga uslovaljavaju - dobiće glas tek kada bude igrao za reprezentaciju.

Do tada - ništa.

Takav stav preovladava na "lajni", ali naravno da je i veliki broj onih (među 124 komentara), koji su rekli da će iz sveg srca glasati za Nikolu.

Osvojio je srebro za Srbiju, zar se niko ne seća Olimpijskih igara? I da li iko razume da mu je potreba reprezentativna pauza da bi postao bolji NBA igrač kao i ostali NBA igrači koji su preskakali obaveze u reprezentaciji SAD...  - začinio je raspravu kontra argumentima korisnik tvitera pod imenom "Michael Ray Birdsall".

I na ovom uzorku jejasno da Jokić nema poptunu podršku iz Srbije, koja će mu biti odana do kraja tek kada joj bude posvetio vreme koje u psolednjih godinu dana posvećuje Denveru.

VIDEO: Pogledajte šta je jedna devojčica poželela od Deda Mraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    9. januar 2019 | 15:42

    Kad su mogli Divac,Paspalj,Danilovic i ostali da igraju za reprezentaciju,moze vala i on,nije veca faca on od njih.Nego mrzi coveka da dolazi na pripreme da se zamara...plus agenti koji mu brane jer cuvaju svoju akviziciju koja treba da im donosi pare.Plase se da se ne povredi.

  • Grobar

    9. januar 2019 | 16:12

    I posle ovog i ne treba da igra za reprezentaciju u Riu je bilo sve super sad čim ne igra pljuvanje,a Bogdanović igra svaki put pa ga pljujete jer je grobar! Da nam donese trojku za pobedu u finalu svjetskog prvenstva protiv SAD vi ćete da ga pljujete jer vam je nabio 129 kompleksa u onom finalu! Dok Jokic ni ne treba jer smo mi debilan narod! Nadam se da će igrati jer možemo da imamo odličnu reprezentaciju i sljedećih godina!

  • Matija

    9. januar 2019 | 15:41

    Svi smo glasali za Nikolu,nas 5-ro.Da sam se setio ovog nebi niko.Podrzavam ovo.Igrajte za Srbiju i dobićete glasove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA