≫ 

Iz srca vas molim, nemojte to da radite: Trinkijeri uputio posebnu poruku navijačima Partizana!

Italijan smatra da to ne prija crno-belima u ovom trenutku

  • 2

Ako postoji timska pobeda, onda je to ova protiv Albe! Ovim rečima je trener Partizana Andrea Trinkijeri počeo konferenciju za medije posle trijumfa crno-belih u 2. kolu TOP 16 faze Evrokupa!

Ta timska igra je i te kako prijala Trinkijeriju koji je prilikom analize samog meča imao posebnu poruku za Grobare.

- Držali smo se kao tim i kroz greške. Dobro smo im parirali i kada ekipu kao što je kao Alba zaustavite ispod 70 poena, to znači da smo uradili dobar posao. Zadovoljan sam i srećan zbog atmosfere. Bila je dobra. Znam da može da bude još bolja, ali je za mene bila fantastična - rekao je Italijan, a zatim se malo uozbiljio:

- Sve popštujem i ne želim da se moje reči krivo shvate. Svi mi želimo da malo po malo vratimo Partizan barem približno tamo gde je bio. I ja i igrači i navijači. Zato iz srca molim da se ne bacaju stvari na teren, jer to ne prija Partizanu u ovom momentu. Sve shvatam, ali, eto, imam tu jednu malu želju.

Foto: Telegraf

Osvrnuo se Trinkijeri i na partiju Vanje Marinkovića koji je dao 14 poena.

- Nije mu lako da igra. Ima ožiljke. Fantastičan je dečko. Sretan sam zbog njega, jer je igrao kompletnu utakmicu i napad i odbranu. On je naše dete i može još bolje da igra, da igra malo stabilnije. I mislim da je ovo samo njegov početak - jasan je bio Trinkijeri.

VIDEO: Grobari pale baklje u Pioniru i proslavljaju Dan Republike Srpske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA