≫ 

KSS proglasio Jokića najboljim košarkašem Srbije! (VIDEO)

Nikola je bio bez premca u 2018. godini, Aleksandra Crvendakić najbolja među damama

  • 24

Bajkoviti period karijere Nikole Jokića bogatiji je za još jedno, sada i zvanično priznanje - proglašen je za najboljeg košarkaša Srbije za prethodni godinu!

U izboru Košarkaškog saveza Srbije Nikola je poneo laskavu titulu za vanserijske partije koje pruža za Denver Nagetse u NBA ligi, ostavivši iza sebe konkurenciju i najvećeg konkurenta za priznanje Bogdana Bogdanovića, iza koga je takođe godina za pamćenje, garnirana sjajnom "ruki" sezonom u Sakramentu.

Pre izbora za najboljeg košarkaša obavljena je ceremonija potpisivanja ugovora KSS i Rajfajzen Banke koja je postala sponzor saveza.

- Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji, koja je košarkaška zemlja i naporno ću raditi da budem još bolji - poručio je Jokić u video poruci.

Zbog obaveza u klubu, nagradu je umesto njega primio otac Branislav.

Jokić je prošle godine potpisao petogodišnji ugovor vredan 148 miliona dolara i tako postao najplaćeniji srpski sportista u istoriji.

Za najbolju košarkašicu Srbije za proetklu godinu proglašena je Aleksandra Crvendakić koja je sa Đerom osvojila titulu u Mađarskoj.

- Uvek ovakve nagrade smatram kao timske i zahvalila bi se svim saigračicama i mojoj porodici. Budite uz nas, pogotovo ove godine jer se Evropsko prvenstvo održava kod nas -rekla je Crvendakić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZV

    11. januar 2019 | 19:42

    Ovo je bruka za Srbsku kosarku, moram to da kazem kao Delija. Proglasiti igracem godine osobu koja odbija da igra za Grb te Drzave moze samo onaj ko mozga nema. Mislim da ce ovo nepovoljno uticati na nase kosarkase koji brane boje Srbije a medju kojima je par njih daleko ispred Jokica. Zemljo otvori se !

  • Loko

    11. januar 2019 | 17:50

    Sramota. Jos i nagradjen. Sta Srbija ima sa njim. Bruka

  • Bgd

    11. januar 2019 | 19:00

    Bogdane ne igraj vise za Srbiju mozda te proglase za najboljeg igraca.....A ti igraj sa slomljenom nogom a ovaj uopste ne igra i najbolji....Tako nam je sve....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA