Durent: Dončić je najbolji, jer nije morao na časove i u čitaonicu (VIDEO)

Zvezdan Golden Stejta iznela niz lepih reči na račun najboljeg rukija

  • 1

Jedna od najvećih NBA zvezda, Kevin Durent, upitan je od strane novinara o Luki Dončiću i tome što trenutno ima više glasova od njega u trci za NBA Ol-star.

- Definitivno, za 19-godišnjaka da u proseku ima 20 poena, šest skokova i pet asistencija, to su brojke zbog kojih bi mogao da razmišlja i o ol-staru. Ali, ima mnogo igrača na njegovoj poziciji i nikad ne znate, ali njegov osećaj za igru, stepbek trojke - to je ono što traži većinu vremena. Krupan je, jak i može da dodaje, da igra pik end rol - nahvalio je Slovenca Kevin Durent.

Dončić je sa Real Madridom prošle godine osvojio titulu prvaka Evrope, a tokom većeg dela sezone je u odsustvu povređenog Serhija Ljulja sam nosio tim.

- Igrao je u Evropi, ostatak ruki klase je igrao po koledžima. Tako da, on je bio u drugoj najboljoj ligi na svetu učio da igra ovu igru. Nije morao da ide na časove, čitaonicu ili većinu onih dodatnih stvari kroz koje su ostali morali da prođu, usredsredio se samo na košarku verovatno već od 14. godine. To je prednost za njega i možete videti da nije stidljiv, niti se plaši trenutka. Biće sila - konstatuje Durent.

VIDEO: Ovo je čovek koji je otkrio Luku Dončića i doveo ga u Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    15. januar 2019 | 07:18

    Časovi i čitaonica, dobar je ovaj hahaha!!! Pa nije dečko klošar pa da u svojoj 17 godini života vidi slova prvi put. Došao je tamo da vam pokaže da se košarka može igrati mnogo ljepše. Bravo Luka 👏, samo nastavi tako i bićeš rame uz rame sa Petrovićem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA