≫ 

Atlanta šokirala Oklahomu, Batler srušio svoje, u tri meča se gazilo preko 140 poena! (VIDEO)

Košgetersko NBA veče je za nama!

  • 0

Košarkaši Filadelfija Seventisiksera pobedili su Minesota Timbervulvse sa 149:107, a u noći između utorka i srede i Atlanta Hoksi su probili granicu 140 poena trijumfom nad Oklahoma Siti Tanderima 142:126.

Posle Golden Stejta koji je razbio Denver Nagetse sa 142:111, to su ukupno tri meča u kojima je jedna ekipa dala najmanje 140 poena.

Siksersi su potvrdili da su jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu na Istoku, a mašinerija Embid, Simons i Batler je ubacila 60 poena Taunsu, Viginsu i ekipi.

Batler je posle loše epizode u Minesoti sada zaigrao protiv nje.

Embid je bio bolji od ostalih sa 31 poenom, Simons je ubacio 20, a Batler 19, s tim što je Embid imao i 13 skokova, a Simons 11 skokova i devet asistencija.

U timu Minesote je najbolji strelac bio Derik Rouz sa 15 poena, dok su Vigins i Tauns ubacili 12, odnosno 13 poena.

Filadelfija je od samog starta počela da pravi razliku i kako je meč odmicao, bilo je jasno da Timbervulvsi neće biti veća pretnja.

Vukovi sada imaju 21 pobedu i 23 poraza što je dovoljno tek za 12. mesto na Zapadu, dok Siksersi skorom 29-16 drže četvrto mesto Istoka.

Jedan od najslabijih timova lige Atlanta Hoksi pokazali su da mogu da iznenade i neke od najboljih ekipa ove sezone. "Stradala" je Oklahoma koja je sa Raselom Vestbrukom i Polom Džordžom u MVP modu pri vrhu zapadne konferencije.

Foto: Tanjug/AP

Džordž je ovog puta imao slabije šutersko veče (6/18) i to je pomoglo rivalima. Čak sedmorica igrača Hoksa bili su dvocifreni tokom meča u kom je Atlanta na svom parketu napravila ključnu razliku u poslednjoj četvrtini.

Oklahoma je pred poslednju deonicu vodila 100:97, ali je dozvolila sebi da primi 45 poena, postigne 26 i doživi poraz.

Atlantu je predvodio Džon Kolins sa 26 poena, Trej Jang je imao 24, koliko i Aleks Len. Na suprotnoj strani Rasel Vestbruk je imao 31, a Džordž 24 poena.

Hoksi su 12. na Istoku sa 14 pobeda i 30 poraza, dok je Oklahoma ostala treća na Zapadu sa 26 pobeda i 17 poraza.

Janis Adetokumbo je novim tripl-dablom pokazao zašto je najozbiljniji kandidat za priznanje MVP regularnog dela sezone uz Džejmsa Hardena jer njegovi Milvoki Baksi nastavljaju da nižu pobede.

Između utorka i srede su pobedili Majami Hit sa 124:86, a "Grik frik" je ubacio samo 12 poena, ali je imao po deset skokova i asistencija. Bolji od njega je u Milvokiju bio Bledso sa 17 poena i Brogdon sa 16 poena i Braun sa 13.

U Majamiju su vredni pomena bili samo Džastis Vinslou i Hasan Vajtsajd sa po 19 poena. Hit je u plej-of zoni na šestom mestu istočne konferencije, a Milvoki je drugi iza Toronto Reptorsa.

Bojan Bogdanović i Tajrik Evans bili su glavni igrači Indijana Pejsersa u pobedi nad Finiks Sansima 131:97. Najbolji igrač Pejsersa Viktor Oladipo nije mogao da pogodi skoro ništa, što nije smetalo Indijani da lako izađe na kraj sa timom Igora Kokoškova.

Hrvatski košarkaš i Evans su dali po 20 poena, dok je na suprotnoj strani Ti Džej Voren imao 18, a Keli Ubre 16. Finiks ostaje na začelju NBA lige u poteri za prvim pikom i Zajonom Vilijamsonom, dok je Indijana treći tim Istoka iza Toronta i Milvokija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

VIDEO - Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA