Jokić: Znate kako kaže Denzel Vošington, morali smo ozbiljno da zabrljamo! (VIDEO)

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kaže da je težak poraz od Golden Stejta velika škola za njegov tim i citira poznatog holivudskog glumca.

  • 0

Jokić je između utorka i srede odigrao solidan meč sa 17 poena, osam asistencija i četiri skoka, ali su šampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi "pregazili" Denver sa 142:111.

- Pogodili su mnogo šuteva, odigrali su odličnu košarku na visokom nivou, dali su 20, 20 i nešto trojki, ali ta prva četvrtina je bila... jednostavno su nas nadigrali, rekao je posle utakmice Jokić.

Kada se u prvoj četvrtini primi 51 poen uz deset trojki, a dfprotivnik promaši tek svaki četvrti šut, može se reći da na mnogim mestima u odbrani škripi.

- Tu je disciplina, manjak truda, tu je sve. Čak i kada bismo igrali dobru odbranu, oni bi pogađali i to je dobar tim, zato su dvostruki uzastopni šampioni. Moramo da učimo od njih, teška utakmica utakmica za nas, kaže Jokić i dodaje da Denver mora ponekad i ozbiljno da pogreši.

- Ne znam da li ste čuli Denzela Vošingtona kad je rekao - morate da zabrljate i to ozbiljno, mislim da je to prava reč. Morate žestoko da omanete jer ćete tek onda početi da razmišljate šta ste uradili i kako da dođete do visokog nivoa. Mi nismo loš tim, takve stvari se dešavaju. Teraju nas da zamislimo kako da dođemo na neki novi nivo - objašnjava Somborac.

Novinari su ga podsetili i na nedavni meč sa Finiksom koji su Nagetsi izgubili, a Srbin kaže da su Sansi jednostavno bili bolji iako se Denver dobro spremio za taj meč.

VIDEO - Jokić: Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA