Novinar pokušao Jokiću da proda kačket sa srpskom zastavom za 300 dolara, a ovaj ga pogledao i rekao: Naaaajs, naaaajs (VIDEO)

Zanimljivo je bilo u svlačionici Denvera posle pobede nad Čikagom 135:105

  • 5

Nikola Jokić bio je neverovatno raspoložen posle pobede svog tima 135:105 nad Čikago Bulsima. Jokić se sve vreme šalio sa novinarima, malo i "kritikovao" kolegu Džamala mareja koji je bio najefikasniji sa 25 poena. Takođe, imao je priliku da kupi i kačket od novinara i to sa srpskom zastavom na njemu, ali nije želeo za 300 dolara.

- Jel ti se sviđa kačket, ima srpsku zastavu. 300 dolara i tvoj je - rekao je novinar kroz šalu, na šta se Jokić nasmejao

-Mislim da mi neće trebati - rekao je naš as.

Inače, Jokić je prokomentarisao i učinak Džamala Mareja koji je dao 25 poena.

- Da budem iskren, bio je dosta sebičan u toj četvrtini. Bio je u naletu. Mislim da bi svi trebalo tako da se ponašamo - rekao je Jokić i nastavio.

- Trebalo nam je vremena da se probudimo, mislili smo da će biti lako. Kada smo krenuli da igramo onako kako treba i kako se od nas očekuje, rezultat je došao. Ubacili smo u drugu brzinu. Igrali smo kako treba i zadovoljan sam učinjenim - izjavio je Jokić.

Najefikasniji u pobedi Nagetsa bio je Džamal Marej sa 25 poena, a Nikola je podržao to što je Kanađanin "gledao samo na sebe".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. januar 2019 | 16:13

    Sta mu znaci ovo mislim da mi nece trebati ?

  • Mare

    18. januar 2019 | 16:49

    Koliko sam razumeo kada je rekao novinaru da nece,rekao je imam svoj, mislivsi valjda sa grbom Srbije ali ga nije nasao iza sebe? Ali mislim da bi ispao smeker da je kupio kacket od novinara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA