≫ 

Naša šansa za Top 8 Evrokupa je u Beogradu: Kešelj i Dobrić priželjkuju jaku podršku Delija i nove pobede u nastavku sezone! (VIDEO)

Posle pobede nad FMP-om crveno-beli su zadržali maksimalan učinak u ABA ligi.

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su FMP 79:62 u 16. kolu ABA lige u meču na kojem se u ulozi kapitena našao miljenih navijača crveno-belih Marko Kešelj. 

Posle meča u kojem je Zvezda nastavila pobednički niz, Kešelj je istakao da je ovo bitna pobeda za nastavak kontinuiteta pobeda i samopozdanje ekipe, koje će naročito biti potrebno kako bi se ekipa plasirala u Top 8 Evrokupa.

- Aba liga je izuzetno jaka ove sezone. Budućnost je pobedila Real, Cedevita traži svoj ritam. Rezultat od 16:0 je posledica pobeda protiv Budućnosti i Partizana na gostovanju. Što se tiče španskih timova i Evrokupa Ja iskreno verujem da mi našu šansu treba da tražimo u Beogradu i verujem da ćemo uspeti. 

Šta je još rekao Kešelj o ulozi kapitena, ABA ligi i nastavku sezone, kao i utiske Dobrića posle meča sa FMP-om, pogledajte u videu.

VIDEO: Ognjen Dobrić: Možda nismo igrali kako je trebalo, ali pobedili smo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    19. januar 2019 | 22:44

    Sa navijacima SVE Bez navijaca NISTA Podrzimo ih Isto vazi i za partizan Jako SRBI NAPRED SRBIJA

  • Milan

    20. januar 2019 | 10:49

    Za prolaz moramo dobiti sva tri meca i da Valensija dobije unikahu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA