≫ 

Kokoškov poražen uz zvuk sirene, Bobi i Teo po starom (VIDEO)

Finiks bio blizu produžetka, ali je Derik Rouz rešio meč

  • 0

Igor Kokoškov i Finiks Sansi nastavili su sa lošim partijama u NBA ligi i posle gostovanja Minesoti, jer je ekipa srpskog trenera doživela svoj 13. poraz u poslednjih 16 utakmica!

Ovoga puta pali su uz zvuk sirene, kada je Derik Rouz na 0.06 sekundi do kraja pogodio ''dvojku'' za konačnih 116:114! I to nakon što je promašio dva od tri slobodna bacanja na 30 sekundi.

- Rekao sam mu da će imati drugi šut - jasan je bio Taj Gibson u vezi Rouza.

Upravo je Rouz bio najefikasniji u redovima Minesote sa 31 poenom, od čega je 29 dao u drugom poluvremenu. Stigao je da zabeleži još četiri skoka i tri asistencije.

Poen manje, dakle 30, imao je Karl-Entoni Tauns. S tim da je ''nakupio'' i 12 skokova za 39 minuta koliko je proveo u igri.Gibson je imao 17, a Vigins 10 poena. Dario šarić je za 20 minuta ubacio devet poena i imao pet skokova.

Ti Džej Voren je sa 21 poenom bio najbolji u redovima Sansa. Ubre je zabeležio 18 poena i osam skokova, a Buker 18 poena i šest skokova. Hrvat Bender je meč završio sa 12 poena i 10 skokova.

Los Anđeles Klipersi su pobedom protiv San Antonija (105:93) prekinuli niz od pet uzastopnih poraza.

Srpski košarkaški Miloš Teodosić i Boban Marjanović nastavili su po starom - Teo nije bio u timu, dok je Bobi meč presedeo na klupi!

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Tobajas Heris sa 27 poena i po devet skokova skokova i asistencija. Montrezl Herel i Patrik Beverli su imali po 18 poena, ali je Beverli dodao i 12 asistencija.

U redovima Sparsa ubedljivo je bio najbolji Aldridž sa 30 poena i 14 skokova. Rudi Gej je imao 19, a Belineli 12 poena.

Rezultati:

Indijana – Šarlot 120:95

Minesota – Finiks 116:114

San Antonio – Los Anđeles Klipers 95:103

VIDEO: Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA