≫ 

Vlado Šćepanović delio lekcije pred Monako: Ubacio trojku sa centra, Novica i Aleksej izgubili duel sa "starim majstorom" (VIDEO)

Trinkijerijev asistent pokazao da i dalje ima snajperski precizan šut

  • 5

Košarkaši Partizana pred velikim su izazovom protiv Monaka u Evrokupu, Francuzi su favoriti, ali ako goste bude služio šut kao Vladu Šćepanovića na treningu dan pred meč, možda i mogu da se nadaju srećnijem ishodu nego u Beogradu.  

Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, nekada jedan od najboljih šutera sa ovih prostora, pokazao je da je i danas, godinama posle završetka karijere, nenadmašan u dalekometnoj "paljbi".

Šćepanović je pogodio koš sa centra, a sve to dokumentovao čovek koga je jedan takav sličan šut proslavio u kultnoj zagrebačkoj ABA drami - Dušan Kecman.

Na klipu koji je postavio Partizanov tim-menadžer vide se i dva ne tako uspešna pokušaja kao Šćepanovićeva, u režiji Alekseja Nikolića i Novice Veličkovića.

- Šćepa objašnjava lagano kako se to radi - pohvalio je potez Crnogorca Dušan Kecman.

Aktuelni prvotimci neka nastave da vežbaju, u slučaju Vlade klasa je neprolazna...

>>> Pre nedelju dana Partizan nije imao rešenja za Džeroda Džonsa, pa je Monako slavio sa 72:68, a i sada je favorizovan sa kvotom 1,55 na pobedu domaćina. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Monako – Partizan.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    22. januar 2019 | 08:48

    Klasa je vecna ,bravo legendo,pravi covek na pravim mestu. I kada gubis ja ti pevam.

  • Rade

    22. januar 2019 | 11:13

    Ovi naši se zezaju, umesto da za kaznu svako baci po hiljadu slobodnih bacanja i hiljadu trojki. Večeras će nas ovi zgaziti, jer mi očigledno nećemo ni vola ubosti. Nadam se da grešim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA