≫ 

Trinkijeri: Korak ka onome čemu težimo, neću da upirem prstom prema svojim igračima

Trener Partizana Andrea Trinkijeri ne želi da upire prstom u svoje igrače zbog razlike na semaforu

  • 7
Andrea Trinkijeri Foto: Marko Jovanović

Nakon četiri odigrana kola u top 16 fazi Evrokupa, matematika je sledeća. Monako, Ritas i Partizan imaju po dve pobede i dva poraza, dok Alba ima tri pobede i poraz od Partizana. Crno-beli su pobedili Monako u gostima u utorak uveče 71:68, a trener beogradske ekipe Andrea Trinkijeri kaže da su njegovi igrači odigrali dobro.

- Počeću od kraja. Nismo pobedili sa pet a mogli smo sa pet razlike, mislite da sam se iznervirao zbog toga? Ne. Greške su nas koštale ali igrali smo dobro. Radili smo ono ka čemu težimo, tako smo igrali.

Promašili smo polaganje za plus pet, ali neću upirati prst u to jer utakmica nije jedan potez. Šta bi bilo kad bi bilo... Ovo je košarka i neću upirati prst u moje igrače. Nemam gorak ukus, ovo je još jedan korak da budemo bolji. Nismo uradili sve, ali uradićemo sledeci put - rekao je Trinkijeri posle meča.

On je ocenio da je njegov tim loše završavao napade.

- Imali smo užasan odabir šuteva tri četvrtine. Igrali smo u poslednjoj sa energijom i srcem. Sve je bilo ključ pobede, pozicioniranje, disciplina... - dodao je trener Partizana.

VIDEO - Vanja Marinković: Da nam je neko pričao na startu sezone gde ćemo biti...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA