≫ 

Jokić: Ako će da me kazne, neka me kazne, zvižduke navijača nisam ni čuo (VIDEO)

Jokić o Mičelu, Plamlijevoj tuči i zvižducima navijača

  • 3

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je da on i njegovi saigrači nisu radili šta je trebalo i da su u pojedinim delovima meča imali velike padove. Bilo da je reč o dodatnom koraku, nepotrebnom driblingu ili potezu. Donovan Mičel se po njegovom mišljenju ne libi da šutira na koš.

- Brz je, ima dobre finte i sviđa mu se igranje pik end rola i ima iza sebe Rudija Gobera. Ako oseća da će dobro šutirati, šutnuće. Igrali su dobru košarku a mi se nismo prilagodili - rekao je centar Denvera. On je potom upitan za situaciju iz prve čevrtine kada su se sukobili Mejson Plamli i Derek Fejvors.

- Nisam video šta se isprva desilo, samo da su počeli da pričaju jedan s drugim i da se guraju, ali ne i zašto se to desilo - kaže Jokić.

Novinari su ga podsetili da je napravio nekoliko koraka prema osnovnoj liniji blizu mesta gde se sukob desio, kao i da je to zabranjeno po pravilima jer je bio na klupi.

- Ne, nisam bio na terenu. Ne smem da zakoračim? Nisam se mešao, nisam bio ni blizu, ako će da me kazne neka me kazne, ali nisam imao ništa s tim - kaže Jokić.

Razlog poraza Denvera od Jute 114:108 je između ostalog i veliki broj promašenih trojki. Iako je Jokić ubacio 28 poena i imao 21 skok, to je uglavnom bilo blizu koša, iz reketa. Nikola je prokomentarisao i činjenicu da su mu protivnički navijači zviždali svaki put kad dodirne loptu.

- Nisam ih ni čuo. Moja greška - rekao je Somborac i nasmejao reportere.

VIDEO - Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

Real je doživeo šokantan poraz u Podgovici u prošlom kolu Evrolige, i vlada nepodeljeno mišljenje da će ceh platiti Efes u Madridu. Kvota da će šampion Evrope slaviti s više od 9,5 poena razlike je 2,29. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Real - Efes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA