Bomba pala u Nju Orleansu, Entoni Dejvis tražio trejd!

Nju Orleans se osipa, gde god Dejvis ode, biće zversko pojačanje

  • 1

Gubitnički mentalitet prethodnih sezona došao je na naplatu Nju Orleans Pelikansima koji će po svemu sudeći ostati bez svog glavnog igrača i jednog od najboljih košarkaša NBA lige Entonija Dejvisa. Dejvis je, kako javlja Adrijan Vojnarovski zatražio trejd iz ekipe Pelikansa jer hoće da ide u tim koji pobeđuje.

- Agent Rič Pol je obavestio Nju Orleans Pelikanse da član najbolje petorke NBA lige Entoni Dejvis ne namerava da produži ugovor ako mu i kada bude ponuđen i zatražio je trejd. Dejvis je mogao da potpiše petogodišnji ugovor vredan 240 miliona dolara ovog leta i sada može da postane slobodan agent 2020. godine - javio je Vojnarovski.

 

 

Entoni hoće da se takmiči za titule, što sadašnji tim nije obezbedio. Poslednji zvučni korak i pokušaj Pelikana da "pomognu" Dejvisu i dovedu kvalitetno pojačanje je bio angažman Demarkusa Kazinsa.

Ta saradnja se nije ispostavila kao plodonosna, Kazins se povredio i samo otišao u Golden Stejt Voriorse. Dejvis nije igrao poslednjih nekoliko utakmica, ali ga je veoma dobro odmenio Džalil Okafor.

VIDEO - Saša Obradović: Greg Popović otkida na Srbe, bilo je lepo pobediti ga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markić

    28. januar 2019 | 14:10

    Takav igrač zaslužuje mnogo bolju ekipu kako bi pokazao sav svoj potencijal!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA