≫ 

BRAVO: Nikola Jokić ide na NBA Ol star, treneri izabrali Srbina za glavni meč!

Poziv je dobio i Nikola Vučević, ali ne i Luka Dončić

  • 17
Jokić u duelu sa Nurkićem Foto: AP/Tanjug

Srbija će ponovo imati predstavnika na NBA Ol star meču! Posle Predraga Stojakovića, koji je 2004. godine učestvovao u ovom spektaklu, mesto u timu na glavnom meču zauzeće i Nikola Jokić!

To je odluka trenera iz NBA lige koji su asa Denvera uvrstili među 14 igrača, odnosno koji su jedan sat posle ponoći (po našem vremenu) izabrali po sedam rezervi u obe konferencije.

Jokić je zaslužio Ol star, i u to nema sumnje! Iz noći u noć Srbin dominira ispod obruča širom SAD i u proseku beleži 20,1 poen, 10,4 skokova i 7,7 asistencija po meču.

Lebron Džejms i Janis Adetokumbo su kapiteni i oni će 7. februara birati s kim će da igraju. Ol star meč je na programu u Šarlotu 19. februara, a odranije su bile poznate petorke.

Zapad će predstavljati: Stef Kari, Kevin Durent, Pol Džordž, Džejms Harden i Lebron Džejms kao starteri, odnosno Rasel Vestbruk, Entoni Dejvis, Demijan Lilard, Klej Tompson, Lamarkus Aldridž, Karl Entoni Tauns i pomenuti Jokić.

Za Istok će igrati Janis Adetokumbo, Džoel Embid, Kajri Irving, Kavaj Lenard i Kemba Voker, dok su rezerve: Viktor Oladipo, Kajl Lovri, Blejk Grifin, Kris Midlton, Ben Simons, Bredli Bil i Nikola Vučević.

Pomenimo i to da će na Ol star vikendu učestvovati i Bogdan Bogdanović, ali u utakmici "zvezda u usponu".

Na Ol staru neće biti Slovenca Luke Dončića koji dominira u dresu Dalasa.

VIDEO: Jokić u OL staru? Izgleda da Deda Mraz ispunjava želje malih navijačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA