≫ 

Novi tripl-dabl Jokića nedovoljan da se pocepaju Mrežice! (FOTO) (VIDEO)

Srpski internacionalac upisao je deseti tripl-dabl u sezoni

  • 0

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su na gostovanju od Bruklin Netsima izgubio 135.130 u prvom meču odigranom između srede i četvrtka u NBA ligi, uz još jednu sjajnu partiju Nikole Jokića koji je upisao novi tripl-dabl, deseti u sezoni.  

Sam početak meča i rano vođstvo gostiju ukazivao je da će tim iz Kolorada upisati novu pobedu. Međutim, već sredinom prve deonice počeli su da greše i to u serijama što su popularne Mrežice iskoristile da izjednače, a potom i povedu.

 

Usledila je katastrofalna druga četvrtina za Jokića i drugove u kojoj su dozvolili protivniku da ubaci 42 poena, dok su postigli svega 25. Tako je Bruklin stigao i do 21. poena prednosti. Denver je u poslednjih nekoliko minuta meča uspeo da se skoro potpuno vrati i priđe na kraju i do -4, ali nedovoljno za pobedu.

U novoj pobedi Bruklina najbolji je bio Dianđelo Rasel sa 27 poena, 11 asistencija i šest skokova. Pratio ga je sa 18 poena i 10 skokova Demar Kerol koji je imao i šest asistencija i četiri ukradene lopte.

 

Na drugoj strani, Nikola Jokić je zabeležio novi tripl - dabl, deseti u sezoni i bio je najbolji pojedinac u svom timu. Za 34 minuta, Nikola Jokić je postigao 25 poena, 14 skokova i 10 asistencija. Imao je i po jednu blokadu i ukradenu loptu. Za novi tripl - dabl učinak Jokić je iz igre šutirao osam od 12.

Pratio ga je Mejson Plamli sa 24 poena, a Džamal Marej zabeležio je sa 19 poena i 11 asistencija dabl -dabl.

Rezultati NBA mečeva u noći između srede i četvrtka: 

Bruklin - Denver 135:130

Čikago - Nju Orleans 120:125

Milvoki - Vašington 148:129

Dalas - Šarlot 99:93

Juta - Finiks 116:88

Sakramento - Hjuston 101:127

Golden Stejt - San Antonio 141:102

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA