Miloše, hvala što si birao nas posle fantastične karijere u Evropi: Klipersi se oprostili od Teodosića

Kurtoazno, ili je to zaista mislio?

  • 9

Miloš Teodosić od četvrtka uveče više nije igrač Klipersa, objavio je taj klub. Oni su se oslobodili njegovog ugovora i počele su spekulacije gde će Teo nastaviti karijeru i da li se vraća u Evropu. U međuvremenu, predsednik Klipersa Lorens Frenk oglasio se formalnim saopštenjem.

- Osećamo se privilegovanim što je Miloš izabrao da igra za Kliperse posle fantastične karijere u Evropi. On je bio sjajan plejmejker i mi smo zahvalni na njegovom doprinosu organizaciji - rekao je Frenk.

Teško je reći gde je sve krenulo naopako po srpskog plejmejkera u Los Anđelesu, koji je za godinu i po dana od dolaska u Kaliforniju odigrao 60 utakmica i prosečno imao osam poena, četiri asistencije i 2,4 skoka.

Igrao je nešto više od dvadeset minuta po mečuali je u nekoliko navrata bio i povređen, a plantarna fascija ga je od novembra 2017. godine odvojila od terena na 22 meča. Prošlog proleća doživeo je još jednu povredu posle čega je retko bio i u protokolu utakmica Klipersa.

VIDEO - Čović o dolasku Teodosića u Zvezdu: Držim ga za reč koju mi je jednom dao

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    8. februar 2019 | 21:34

    Aj u Zvezdu!😁 Ipak si zaradio dosta love,sada igraj za emocije.

  • GP

    9. februar 2019 | 09:20

    Dobio sut kartu. A ja kada sam ovde pisao da je on fals igrac i da je zlo za svaku ekipu u koju dodje (pravi losu atmosferu u ekipi) vi ste mi udarali po stotine minusa. Verovatno ce te i sada, jer se mnogi ne mogu opametiti.

  • Keli

    8. februar 2019 | 22:24

    Frenk, opusti se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA