≫ 

Pitino ishvalio Žoca, ovaj ga razbio u Istanbulu i prvi obezbedio plejof: Gudurić umalo perfektan iz igre!

Fenerbahče je silan ove sezone, Obradović pustio i tinejdžera u igru

  • 0

Košarkaši Fenerbahčea prvi su obezbedili plasman u plejof Evrolige, osam kola pre kraja regularnog dela, pobedom nad Panatinaikosom 85:66 u svojoj areni u Istanbulu. Koliko je meč između Reala i CSKA bio zanimljiv i neizvestan do samo kraja (82:78), toliko je suprotna slika bila na utakmici između Fenerbahčea i Panatinaikosa gde je turski tim bio vidno bolji.

Željko Obradović je nadigrao Rika Pitina koji ga je pre utakmice pohvalio i potpuno je potukao svoj bivši klub iz Atine. Zeleni su se držali samo do poluvremena kada je Fener vodio sa devet razlike.

U trećoj četvrtini igrači ekipe iz Istanbula su povećali prednost i nisu popuštali gas do kraja za 19. pobedu u sezoni. Najefikasniji su u timu Željka Obradovića bili Nikolo Meli sa 14 poena i Marko Gudurić, Erik Grin i Luiđi Datome sa po 12.

Srbin je imao samo jedan promašaj iz igre od pet koliko je šutnuo ka košu, a još tri puta je asistirao. Nikola Kalinić je ubacio osam poena. U Panatinaikosu je najbolji bio Šon Kilpatrik sa 19 poena. Na ovom meču je za Fenerbahče zaigrao i 18-godišnji Sarajlija Tarik Biberović, rođen 2001. godine.

22. kolo Evrolige:

Fenerbahče - Panatinaikos 85:66

CSKA - Real Madrid 82:78

Barselona - Žalgiris 78:72

Makabi - Olimpijakos 65:64

Budućnost - Himki 90:98

Anadolu Efes - Gran Kanarija 93:74

20:30 Baskonija - Bajern

20:45 Olimpija Milano - Darušafaka

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Željko Obradović pred finale sa Realom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA