Zvezda ozvaničila veliko pojačanje, Rivers posle lekarskih poručio: Vratiću crveno-bele u Evroligu! (VIDEO)

Dugo je trajala saga!

  • 24

Kej Si Rivers prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone!

Amerikanac Kevin Kresvel Rivers prošao je u ponedeljak lekarske preglede i postao novi igrač kluba, saopšteno je na zvaničnom sajtu.

Iskusni 31-godišni košarkaš koji može da igra na tri pozicije (primarne dva i tri) veliko iskustvo sticao je igrajući profesionalnu košarku poslednjih 10 godina u velikim klubovima (Beneton, Lokomotiva, Himki, Real dva puta, Panatinaikos, Bajern).

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, od koje se oprostio u velikom stilu u subotu uveče, ali je vreme za novi izazov.

- Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera... bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima?

- Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim’, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?

Novi igrač Crvene zvezde već tokom popodneva u ponedeljak priključiće se novim saigračima na treningu, kako bi se što pre uključio u rad tima pred izazove koji slede. Rivers će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 23.

VIDEO - Crveno-beli dobili "opakog" šutera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    11. februar 2019 | 17:54

    Риверс(реке) биће бујица која ће однети некакав зарђали ваљак, неке квази варваре,истопити цедевиту...

  • Zvezda

    11. februar 2019 | 18:08

    DOBRO DOSAO! 🔴⚪🔴💪🏅💣👏👏👏👏👏🏀

  • Lazar_Lune

    12. februar 2019 | 02:18

    franjevci na aparatimaaaaaaa Nije debeoo, širok u leđaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA