≫ 

Gazda Panate stavio crvene gaćice na klupu Olimpijakosa, brutalno isprozivao crveno-bele zbog odbijanja da igraju derbi (FOTO)

Dosad neviđena prozivka, i to od gazde jednog od "večitih rivala"

  • 5
crvene gacice, Dimitris Giannakopoulos Panatanaikos olimpiakos Foto: Profimedia/Abaca Press, Telegraf

Nema mira, niti će ga, izgleda, ikada biti između Panatinaikosa i Olimpijakosa. Nova epizoda "beskrajnog" rata dva najveaća grčka rivala ispisana je u sredu uveče u "OAKA" Areni gde su igrali polufinale domaćeg Kupa, a meč nije ni završen.

Gosti, revoltirani suđenjem, nisu izašli na teren u nastavku, rezultat je bio 40:25 u 20 minuta košarke za domaći sastav, koji je dominirao u svim segmentima igre.

Za takav ishod u taboru iz Pireja krive sudije, zbog čega su doneli odluku da ne igraju dalje utakmicu, koja će tako biti registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist "Zelenih".

U grotlu "OAKE" svoj šou je imao i ekscentrični gazda Panatinaikosa Dimitris Janakoplus, koji je najpre u direktnom prenosu isprozivao goste zbog kukavičluka, a onda im simbolično pokazao šta misli o njihovom postupku i njima generalno - na klupu gde su bili gosti, na jednu od stolica, ostavio je crvene ženske tanga gaće.

I iz drugog ugla. Tange su, izgleda, u pitanju.

Pošto je bilo jasno da igrači Olimpijakosa neće izaći na teren u drugom poluvremenu, Janakopulos je u svom stilu prokomentarisao kukavičluk rivala.

- Ovo je bilo planirano. Izgleda da nemaju pare da plate igrače, "bacili su peškir" i sad kažu da im ne valjaju sudije. Možda familija Angelopulos (vlasnici Olimpijakosa) želi da napusti Olimpijakosa i da sve svale na sudije. Ovo je neprihvatljivo. Gubiš ili pobeđuješ na terenu.

U finalu, Panatinaikos će za trofej igrati sa Paokom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Dule

    13. februar 2019 | 21:30

    Ha ha vole ovi crveno beli da skidaju gaće pa to ti je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA