≫ 

Sada je zvanično: Miloš Teodosić definitivno ne dolazi u Crvenu zvezdu!

Ako je to uopšte postojalo kao opcija, kočnica su pravila ABA lige

  • 26

U ponoć je istekao rok za reguistraciju igrača do kraja sezone u ABA ligi pa srpski plej Miloš Teodosić ne bi imao pravo da nastupa u regionalnom takmičenju.

Prema članu 13 i tački šest Internih akata ABA lige, rok je do 15. februara, a ovo ograničenje se odnosi i na igrače iz sopstvenog omladinskog pogona, ali i na one koji bi, kao Teodosić hipotetčki došli sa strane.

Tokom prvog dela sezone, igrače je bilo moguće registrovati do 12 sati, dan pred utakmicu predviđenu kalendarom takmičenja. Kada je reč o Teu, on je sedmog februara dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima koji neko vreme pre toga uopšte nisu ni računali na njega.

Klipersi su mu se zahvalili što je birao njih posle velike karijere u Evropi, ali sada kada se vraća u Evropu, mnogi se pitaju koga će od evropskih klubova sada da izabere. Iako je od početka bilo priče da su Efes i Makabi u igri, bilo je i mnogo Delija koje su se nadale da će baš u klub za koji navija - Zvezdu.

Jedina ekipa koju je 31-godišnji Teo za sada izabrao je ona koju vodi Aleksandar Đorđević jer će gotovo izvesno pojačati reprezentaciju u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Mundobasket protiv Estonije i Izraela. O klubovima se za sada samo spekuliše.

VIDEO - Čović o dolasku Teodosića u Zvezdu: Držim ga za reč koju mi je jednom dao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czdsbg

    16. februar 2019 | 03:11

    Nije ni pomisljao kamoli planirao da dodje....jos moze da uzme pare pa nije lud da dodje...pa trinkijeri koji nas je hvalio i rekao da smo najjaci nije dosao zbog para,zamisli tek ovaj..mislim glupa prica,loznjava,teo dodji-ovo ono,a on totalno opusten,misli na turske milione itd.....

  • Mirko

    16. februar 2019 | 09:58

    Kao i ostali, zinulo d..e za pare, ako nije sad dosao ova tri mjeseca, ne mora nikad ni doci. Sad nam je mogao pomoci, ali nisu svi kao Divac, grobar a dosao pomoci zvezdi.

  • Zivorad

    16. februar 2019 | 00:57

    Nece taj nikad ni doci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA