≫ 

Veličković posle FMP-a: Volim ove utakmice i naboj jer nema nazad, imaš 40 minuta i zdravo! (VIDEO)

Veličkovića ne zanima da bira između Zvezde i Mege

  • 0

Krilni centar Partizana Novica Veličković rekao je posle prolaska u finale Kupa Radivoja Koraća da ne želi da bira rivala u meču za trofej Žućkove levice.

Meč sa FMP (83:71) završen je na kraju ubedljivom pobedom crno-belih, ali su Panteri sve do poslednje četvrtine stalno držali priključak.

- Volim ove utakmice, ovaj naboj i pritisak. Takmičenje je specijalno. Nemaš nazad. Kako počne utakmica, imaš 40 minuta i ako pobediš ideš dalje, ako ne - zdravo i to je to. FMP nas uvek natera koja nas natera na dosta kontakta, fizički dobra utakmica.

Jako dobro smo odgovorili i uz mali pad u trećoj četvrtini smo kontrolisali utakmicu što je jedan kvalitet - rekao je posle utakmice Veličković novinarima.

Dopada mu se i kako izgleda njegov tim ove sezone sa mnogo mladih snaga koje mogu da doprinesu, ali i zbog dobre atmosfere u svlačionici.

- Ove godine je dobra atmosfera i strašni su momci i to dolazi do izražaja. Konstantno smo zajedno. Bandža i Aleksa su starosedeoci i željni dokazivanja i puni energije.

O narednom protivniku ne želi da priča, pošto drugo polufinale igraju Mega Bemaks i Crvena zvezda.

- Ne želim da biram, ko god da dođe u finale, 40 minuta velike borbe nas čeka i to je sve - kaže Novica.

Dobio je 25 minuta na parketu i odgovorio na pitanje kako se oseća, ali se osvrnuo i na povredu Stefana Jankovića koji je udario glavom u parket i onda krvave glave morao van igre.

- Ja se fizički osećam dobro, Janković je jak momak i dobar dečko, borac. Mislim da će on sve to izgurati kako treba. Malo nas je i pogodilo to, ali smo uz njega i želimo mu sve najbolje - rekao je Veličković.

Drugo polufinale između Zvezde i Mege se igra od 21 sat.

VIDEO - FMP - Partizan, najzanimljiviji momenti utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA