≫ 

Jokić poražen u polufinalu "skils čelendža" od zvezde Bostona, šampion odlučen trojkom sa pola terena! (VIDEO)

Jokić se na kraju takmičenja veština "durio" i u šali nije hteo da pruži ruku pobedniku

  • 3

Srpski košarkaš Nikola Jokić izgubio je u polufinalu takmičenja veština na ovogodišnjem Ol-star vikendu u Šarlotu od kasnijeg šampiona takmičenja i mlade zvezde Boston Seltiksa Džejsona Tejtuma.

Srbin je bio precizniji u onome što mu je od početka karijere u NBA specijalnost - u simulaciji dodavanja kroz obruč i bio je brži od Tejtuma sve do šuta za tri poena. Međutim, promašio je prvu trojku, što je Tejtumu bilo dovoljno da stigne i iz prve pogodi za finale.

Tejtum je u finalu pobedio Treja Janga iz Atlante, koji je od početka delovao kao da se zbog dodavanja neće ni provući do finala. Jang je bio brži od krila Seltiksa, ali je poražen šutem Tejtuma sa pola terena!

Inače, Jokić je u prvoj rundi pobedio Nikolu Vučevića. Obojica su savladala sve prepreke do poslednjeg izazova i šuta za tri gde se Jokić kockao i pustio Crnogorca da se okuša prvi da bi se Nikola bolje namestio.

Taktika se isplatila i Jokić je pogodio i prošao u polufinale. U međuvremenu, Tejtum je pobedio Majka Konlija u prvoj rundi, a do polufinala se probio i Luka Dončić. On je bio bolji od MVP-ja sinoćne utakmice timova sveta i SAD - Kajla Kuzme.

Na Dončićevoj strani je bio i spomenuti Jang koji bi protiv Slovenca "na kvarno" bacio loptu bez driblanja i iskoristio svoju brzinu da bi brže stigao do pozicije za šut. Jang je pre Dončića prošao Dierona Foksa iz Sakramento Kingsa, a pobedom nad Slovencem je rezervisao svoje mesto u finalu, gde mu je pobeda izmakla za dlaku.

VIDEO -Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

(M.Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA