Jokić je pravio šou sa američkim novinarima, a onda je čuo pitanje na srpskom: Ovo je moj čovek! (VIDEO)

Videla se ta iskra radosti u njegovim očima čim je čuo maternji jezik

  • 4

Nikola Jokić nije uspeo da osvoji titulu na takmičenju u veštinama na Ol-staru, gde ga je savladao Džejson Tejtum u polufinalu, ali je pred novinarima bio dobro raspoložen dok je davao intervju.

- Bar sam sam pobedio jednu rundu, nisam kao Vučević, koji je izgubio u prvoj. I izgubio sam od kasnijeg pobednika, tako da je to na neki način drugo mesto - uz osmeh je rekao Jokić, koji je objasnio zašto se izvinio Vučeviću.

- Da, jer je bio brži od mene, ali je on promašio, a ja pogodio, iako sam bio iza njega i drago mi je da je bilo tako. Ne znam zašto, ali svi koji su bili iza su pobedili - rekao je Jokić i opisao zašto je šutirao i dodavao jednom rukom.

- Zato što je brže i lakše, jer sam prošle godine pokušavao sa dve ruke i nisam bio uspešan. Sada sam promenio taktiku jer je lakše - poručio je as Denvera i osvrnuo se na Ol-star meč, koji je na programu između nedelje i ponedeljka u 2 ujutru.

- Očekuje nas velika utakmica sutra. Ne znam šta mogu da očekujem, biće veliki šou. Mi smo visoka ekipa, moraću da igram kombo beka između keca i dvojke - nasmejao je sve Jokić, a zatim je dao intervju na srpskom.

- Sam ovaj događaj probudi uzbuđenje u tebi. Za sledeću godinu ne znam da li ću se takmičiti u veštinama - poručio je Nikola.

- Drago mi je što sam sa tim igračima, što ću biti na glavnoj utakmici. Očekujem da se zabavljamo i da pobedimo naravno - i prokomentarisao to da ga je Janis Adetokumbo birao, zato što je znao da će dodavati lopte ostalima.

- To ću sigurno sutra da radim, dodavaću lopte svima - rekao je Jokić.

Samo da i oni tebi dodaju lopte...

- Ma to je utakmica koja je onako... zezancija, tako da mislim da ćemo da uživamo svi - zaključio je srpski centar.

VIDEO: Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    17. februar 2019 | 11:48

    Cudo od momka,talenat i uporan rad.Jokicu samo napred i neosvrci se na zle komentare.Nikola je jedan jedini,najbolji.

  • Loko

    17. februar 2019 | 10:51

    Bas zanimljivo Koga vise on interesuje.

  • Zvrk

    17. februar 2019 | 13:51

    Smara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA