≫ 

Zagorac: Tek sad vidim koliko je stresno gledati derbi, teže je sa strane nego na terenu (VIDEO)

Zagorac kaže da ima nešto teže i od igranja "večitog derbija"

  • 0

Njegov Partizan je dobio Crvenu zvezdu 76:74 u uzbudljivom finalu Kupa Radivoja Koraća i osvojio prvi trofej u sezoni. Rade zbog povrede nije igrao, ali je bio u niškom Čairu odakle je podržavao svoje saigrače.

- Sve ste videli, u jednoj ovakvoj atmosferi. Ne može se sada realno stanje stvari pokazati. Oni (navijači) nam daju neverovatan impuls i kada se nasloni na naš kvalitet, to donosi prvi trofej u sezoni. Ovo je prvi, prave bitke tek predstoje, neke čak i važnije. Lepo je ovo, srećni smo, ali tek sledi ono bitno - rekao je Marinković prve utiske posle meča.

Stres je i samo gledati ovakve utakmice, konstatuje Zagorac.

- Neverovatno. Tek kad gledam ovako sa strane, malo izolovano, vidim koliko je stresno gledati naše utakmice. Svakako je teže sa strane nego sa terena, ali sve se srećom dobro završilo - kaže igrač Partizana.

O polemici da li je bio faul nad Džokom Lendejlom sekund pred kraj, Zagorac nije hteo da priča.

- Nemam komentar, ne bih o tome. Teško je bilo da sedim sa strane. Bila je mogućnost da igram Kup, nisam uspeo da se oporavim na vreme, ali kada se ovako završi, onda je stvarno manje važno - zaključuje Zagorac.

VIDEO - I Zagorac vodio navijanje u Čairu

(MLJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA