≫ 

Jokić u tri rečenice odgovorio na pitanje hoće li igrati za Srbiju na SP u Kini (VIDEO)

Inače, ovo je prva Jokićeva izjava vezana za nacionalni tim posle dužeg vremena

  • 31

Nikola Jokić je ubeđen da će košarkaška reprezentacija Srbije izboriti plasman na Svetsko prvenstvo u Kini, ali nije potvrdio da li će on biti deo tog sastava Aleksandra Đorđevića.

As Denvera je dao izjavu za ''Eurohups'' i u tri rečenice je objasnio da li će ga košarkaška javnost gledati na Mundobasketu.

- Drugačije je u Srbiji, ako kažete ''da'' onda morate da odete. I dalje ne znam, SP je daleko i trenutno ne mislim o tome. To je nešto o čemu ćemo razgovarati u budućnosti - rekao je Jokić koji je proslavio svoj 24. rođendan.

Srbiji je za plasman na SP u Kinu potrebna jedna pobeda u dve utakmice. Prva je na programu u četvrtak protiv Estonije, a zatim i domaćinstvo Izraelu u nedelju od 16.00 časova.

Karte za taj meč u Pioniru su već u prodaji, dok je selektor Đorđević odredio spisak od 12 igrača koji će u četvrtak od 17.50 minuta igrati u Estoniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuga

    20. februar 2019 | 17:30

    Jokicu sta god odlucis imas moju podrsku. Saf si veliki ostajes veliki i bices veliki cao druzebriznici.

  • marcco

    20. februar 2019 | 19:46

    Ne bi mu vise trebalo davati ikakvu medijsku paznju.Decko je odabrao svoj put i neka ostane na njemu.Ne osudjujem ga, ali jednostavno mediji treba da prestanu da obavestavaju o njegovoj karijeri.

  • Max

    20. februar 2019 | 17:16

    Fujj,nadam se da te nece ni zvati!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA