≫ 

Košarkaši Srbije večeras u Talinu protiv Estonije imaju prvu "meč loptu" za Mundobasket

Ako pobede "orlovi" će se plasirati na Svetski Kup u Kinu bez obzira od ishoda poslednjeg meča sa Izraelom u nedelju

  • 6

Košarkaška reprezentacije Srbije gostovaće večeras u Talinu, gde će u duelu sa selekcijom Estonije tražiti pobedu za siguran odlazak na Svetsko prvenstvo (31. avgust - 16. septembar).

JAČI ZA TEODOSIĆA

Srbija će u Estoniji, gde bi trijumfom obezbedila plasman na Mundobasket u Kini, igrati u sastavu: Miloš Teodosić, koji se posle dve godine vratio u reprezentaciju, Ilija Ðoković, Aleksa Avramović, Milenko Tepić, Ivan Paunić, Dragan Milosavljević, Marko Simonović, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Ðorđe Gagić i Nikola Jovanović.

Selektor Aleksandar Ðorđević na put u Talin i meč protiv Estonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nije poveo Ognjena Dobrića, Stefana Pota i tek "izašle iz povreda" Branka Lazića i Vladimira Lučića.

Obradovićev Fenerbahče prvi je favorit za osvajanje Evrolige s kvotom 3,30, a prate ga CSKA sa 3,50, i aktuelni šampion Real sa 4,50. Na sve ostale timove kvote su mnogo veće. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Evrolige.

Kapiten Miloš Teodosić se vratio u tim Foto: MN Press

Od ranije je sa spiska otpao Ognjen Kuzmić, kome Real Madrid nije dao dozvolu, dok je plej Bajerna Stefan Jović povređen.

Utakmica je na programu danas od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Tri dana kasnije Srbija će dočekati Izrael u Beogradu i tada postoji mogućnost da se ekipi naknadno priključe Vasilije Micić i Nikola Milutinov.

Srbija s Milošem Teodosićem od 18.00 u Talinu može da obezbedi vizu za Svetsko prvenstvo. Pojačani jednim od najboljih plejmejkera Evrope Orlovi su apsolutni favoriti, a kvota da će slaviti sa više od 22,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Estonija - Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin sa dna kace

    21. februar 2019 | 09:04

    Dobro je pa ce u Bg biti Vasa Micic i Nikola Milutinov..za svaki slucja, nadam se pobedi protiv Estonije

  • joakim1

    21. februar 2019 | 08:36

    Bre momci resite to veceras pa uz pomoc Jokica Bobija Bogdana Bjelice i ostalih osvojimo zlato u Kini🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️❤️❤️😂😂😂👍👍👍

  • 357

    21. februar 2019 | 08:44

    Jel moguce da nema TV prenos?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA