≫ 

Bogdanu saigrač upropastio šut za pobedu nad Voriorsima, sebično rešenje srušilo Kingse protiv šampiona! (VIDEO)

Moglo je sve bolje da se završi po Kingse

  • 6

Burno NBA veče obeležio je kalifornijski derbi Kingsa i Voriorsa, koji su na kraju ipak odneli trijumf sa 125:123 posle drame!

Posle Ol star vikenda, Bogdan Bogdanović se vratio u klub i bio je akter sjajne utakmice, u kojoj je zabeležio 14 poena, tri skoka, šest asistencija i dve blokade za 31 minut na parketu, dok je dominirao Marvin Begli sa 28 poena i 14 skokova.

Foto: Twitter.com

Badi Hild je dodao 19 poena, Foks 18, a pobeda je ipak bila nedostižna jer je Stef Kari došao do 36 poena.

Samo minut i po pre kraja, Bogdanović je poslednju asistenciju zabeležio dodavanjem za trojku Barnsa, ali su Voriorsi sa linije penala ipak uspeli da odnesu ceo plen.

Ima tu krivice i zbog poslednjeg napada, Badi Hild je dobio loptu u ruke šest sekundi pre kraja, ali je oklevao da šutira za tri, nesigurnost ga je skupo koštala.

Iako mu je manjkalo samopouzdanja, krenuo je  u prodor, a sa strane je uzaludno loptu čekao Bogdan Bogdanović, otvoren za šut i željan da reši utakmicu.

Sa druge strane, Boban Marjanović je došao do lepog učinka sa 19 poena i 12 skokova u pobedi Filadelfije nad Majamijem sa 106:102, što je bila lepa naznaka da može iskoristiti odsustvo povređenog Embida.

Proveo je 27 minuta na parketu i to je bilo dovoljno za 6/7 iz igre. Takođe, Bobi je postao drugi najbrži aktivni igrač koji je došao do 1.000 poena u NBA, i to upravo posle Embida.

NBA

Klivlend - Finiks 111:98

Filadelfija - Majami 106:102

Bruklin - Portland 99:113

Milvoki - Boston 98:97

Golden Stejt - Sakramento 125:123

Lejkers - Hjuston 111:106

VIDEO - Telegraf u Sakramentu: Ko je uz Bogdanovića dok igra u Kingsima?

Fenerbahče od 18.15 gostuje poslednjeplasiranom timu Evrolige Darušafaki, veliki je favorit, a kvota da će Nikola Kalinić postići više od 9,5 poena je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na poene igrača u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA