≫ 

Siksersi ne mogu bez Bobija i Embida, Vučević bolji od Dončića u okršaju Orlanda i Dalasa! (VIDEO)

Siksersi poraženi od Hjustona, a Dončić nije mogao sam u Dalasu

  • 0

Košarkaši Hjuston Roketsa pobedili su Filadelfija Seventisikserse u meču između petka i subote 107:91.

Džejms Harden je bio po običaju najbolji u timu Raketa sa 31 poenom, deset skokova i sedam asistencija, a Klint Kapela ga je najbolje pratio sa 18 poena i devet skokova.

Kris Pol je ubacio tek četiri poena uz osam asistencija, a u Filadelfiji je novajlija Tobajas Heris bio najbolji sa 22 poena, a Džimi Batler je postigao 19.

Srpski centar Boban Marjanović nije odigrao ni minut zbog povrede kolena, a Siksersi su, lišeni pomoći njega i Džoela Embida bili lak plen Roketsima.

Hjuston je već u prvoj četvrtini ubacio 37 poena Filadelfiji koja je gubila 16 razlike do kraja prve četvrtine. Već tada se nazirao ishod, a Hjuston je do kraja relativno lako održao prednost i pobedio.

Dalas Maveriksima nije bio dovoljan Luka Dončić u meču sa Orlando Medžikom koji je pobedio 111:106. Sjajni Slovenac je nastavio da krupnim koracima grabi ka priznanju za rukija godine sa 24 poena, osam skokova i pet asistencija protiv Medžika, ali se nije proslavio šutem iz igre.

Dončić je od 20 šuteva ubacio tek devet. Branson je ubacio 18, a Dirk Novicki i Tim Hardavej Džunior po 15 poena. U Orlandu je Terens Ros imao 22, a crnogorski centar Nikola Vučević 20 poena uz 13 skokova i šest asistencija.

Dalas je držao priključak samo do polovine prve deonice, posle čega je Orlando bio u prednosti i nije je ispuštao do kraja meča.

Toronto Reptorsi su demolirali Nju Orleans Pelikanse 127:104, koji će do kraja sezone biti kao na trncima zbog svega što se dešavalo u prethodnih mesec dana u vezi sa trejdom Entonija Dejvisa.

Reptorse je sa 31 poenom i po dve asistencije i skoka predvodio Kavaj Lenard, dok je Paskal Sijakam imao 19 poena. Dejvis nije igrao za Pelikanse zbog spazma u leđima, a ostali koji su igrali nisu mogli da se suprotstave jednom od najboljih timova lige.

Frenk Džekson je bio dobar sa 20 poena, a Džulijus Rendl je ubacio 18, a Nju Orleans je do poluvremena dobro parirao. Od poluvremena Toronto počinje da pravi razliku koju je do kraja povećavao.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA