≫ 

Ne smete da pretite srpskim Boston Seltiksima: Nikolić pred gostovanje u "hramu košarke" uporedio Partizan sa legendarnim klubom iz NBA

Trener Igokee iz Laktaša Dragan Nikolić "nalepio" je zanimljiv epitet crno-belima

  • 16

Nikolić je pred gostovanje Igokee u Beogradu ekipu Partizana uporedio sa legendarnim timom koji u NBA trenutno vodi Bred Stivens, sa Boston Seltiksima.

- Igramo protiv ekipe koju krasi čvrsta i agresivna odbrana, brza tranzicija, jaka unutrašnja igra, snažan kontakt. Partizan je favorit u hramu košarke. Ne možemo da pretimo "srpskim Boston Seltiksima".

U ovoj fazi sezone ne važe mnoge stvari, važi samo teren i 40 minuta. Ali kakva nam bude energija, tako ćemo i proći. Ukoliko se ponovi naše poslednje gostovanje neće biti dobro - rekao je Nikolić pred meč.

Partizan i Igokea igraju u Pioniru od 19 časova u okviru 21. kola ABA lige, a nekadašnji igrač crno-belih Danilo Anđušić vraća se "kući", ali kao igrač tima iz BiH.

- Pred nama su dve izuzetno važne utakmice, mečevi u koje staje cela sezona. Svima nam je jasno da bismo pobedom u Beogradu protiv Partizana rešili sva pitanja u vezi sa opstankom u ligi i da bismo mogli rasterećeno, bez ikakvog imperativa, da uđemo u poslednje kolo - rekao je Anđušić.

Dodao je i da će Igokea morati da uloži svu moguću energiju kako bi u Beogradu ostvarila pozitivan rezultat pred Grobarima i u atmosferi koju prave.

Partizan čeka Igokeu (19.00) i mora da pobedi i nada se da će sutra Mega savladati Budućnost, kako bi izbegao Zvezdu u polufinalu ABA lige. Kvota na trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Igokea.

VIDEO - Kakav derbi u Pioniru! Najbolji momenti utakmice Crvena zvezda - Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA