≫ 

Bjelica ponovo sija, ali Kingsi štucaju: Plej-of je sada baš daleko... (FOTO) (VIDEO)

Novi "dabl-dabl" srpskog krilnog centra, Bogdan 8/8 sa penala, Bil i Vizardsi mirniji u završnici

  • 3

Sakramento Kigsi sve su dalje od plej-of zone NBA lige, dok njihovi rivali odmiču. Tim Dejva Jergera poražen je u Vašingtonu 121:115, uz odličnu partiju Nemanje Bjelice koji je ugradio u statističke kolone 15 poena i 12 skokova. 

Bjelica je ponovo onaj igrač sa početka sezone, iako kreće sa klupe minutaža mu je značajno uvećana u poslednjih nekoliko mečeva, pa je protiv Vašingtona samo Foks proveo više vremena od našeg igrača na parketu.

Šut za tri dobro je služio srpskog krilnog centra, pogodio je tri od pet pokušaja van linije 7.25 metara, jednu vrlo bitnu trojku u finišu meča za prilazak gostiju na 108:106, međutim Vizardse je povukao "ol-star" Bredli Bil kada se "lomilo", preuzeo je odgovornost i rešio utakmicu.

Šuter domaćeg sastava završio je meč sa 27 poena, od kojih je 21 postigao u drugom poluvremenu.

Na drugoj strani Bogdan Bogdanović je bio racionalan, uz 2/7 šut iz igre i 1/3 za tri, bio je perfektan sa linije penala - 8/8.

Kod Kingsa Foks je bio najefikasniji sa 23 poena, a Hild je dodao 15.

Kingsi su u ovom trenutku "zakucani" za devetu poziciju na Zapadu sa odnosom pobeda i poraza 33-33, Juta je uprkos porazu od Oklahome i dalje prilično van dometa (37-29) Sakramentu, dok su Klipersi, uz noćašnji trijumf nad Bostonom, sada na čak šest pobeda više od Sakramenta, uz četiri poraza manje.

Da stvari budu još gore po Kingse u naredna dva meča gostuju pretendentima na visok plasman Bostonu i Filadelfiji, a onda im slede četiri duela pred svojim navijačima i svakako lakši rivali da se ponovo uhvati kakav takav priključak za doigravanje: Čikago, Bruklin, Dalas i Finiks.

Rezultati

Klivlend - Toronto 126:101

Vašington - Sakramento 121:115

Bruklin - Detorit 103:75

Hjuston - Šarlot 118:106

Juta - oklahoma 89:98

Los Anđeles Klipers - Boston 140:115

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Telegraf u gostima kod Krstića: Od početaka u Mašincu do Garneta, Šeka i nazad do Ratine i Kraljeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA