Trener Igokee krio od igrača da mu je preminula majka: Doneo je ekipi istorijsku pobedu, a onda održao najtužniju konferenciju u karijeri (VIDEO)

Tužne vesti pogodile sve u Igokei

  • 1

Trener košarkaša Igokee Dragan Nikolić smogao je snage da vodi ekipu pred najvažniji meč sezone u ABA ligi, iako mu je preminula majka.

On je doveo ekipu do pobede nad Zadrom i opstanka, ali nijednim gestom nije želeo da opterećuje igrače.

Štaviše, čak je uprava kluba insistirala da ne vodi tim, ali je Nikolić pokazao posvećenost ekipi i smogao je snage da vodi tim, i to do pobede od 100:82.

- Danas mi se desila tragedija, preminula mi je majka. Ja sam došao na utakmicu iako me je uprava kluba odgovarala da budem prisutan večeras, pre svega iz njihove ljudskosti. Pobedu posvećujem majci, hvala svima na podršci - rekao je Nikolić posle utakmice.

- U ovom momentu nisam baš, izvinjavam se širokom košarkaškom auditorijumu i ABA ligi, spreman da puno komentarišem. Moraćete da razumete moju situaciju. Pobedu posvećujem svojoj majci Gordani Nikolić, neka joj je večna slava, sve ostalo ćemo pričati narednih dana, hvala svima na razumevanju, podršci, profesionalnoj i ljudskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA