≫ 

U ranu zoru, pre selektora, stigao na okupljanje reprezentacije: Francuz poranio 5 sati i oduševio celu naciju! (FOTO)

Nesvakidašnji potez fudbalera Francuske oduševio brojne navijače

  • 8

Vezni fudbaler Čelsija Ngolo Kante došao je na okupljanje francuske reprezentacije u 6:30 sati, iako je dogovor bio da se svi okupe u podne. 

Selektor Trikolora Didie Dešan sa svojim timom ulazi u novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvensto, a prvi mečevi koji ih očekuju su oni sa Moldavijom i Islandom.

Okupljanje je bilo zakazano za ponedeljak u 12 sati u bazi Klerfonten, a zanimljivo, sa prvim zracima sunca u kamp je stigao Ngolo Kante. Naravno, to nije promaklo brojnim navijačima koji su zaključili da je jedan od miljenika u reprezentaciji, stigao i pre samog selektora Dešana.

 

Zanimljivo, Kante važi za dobrog momka kojeg vole ljubitelji fudbala širom sveta. Njegova naposrednost, činjenica da na treninge dolazi u Mini Kuperu, kao i skromnost nisu ostali neprimećeni. Primera radi, odbio je da potpiše dokumente, kako je preneo Fudbal Liks, po kojima bi mogao da uštedi i milion evra godišnje.

Takođe, ostao je zapamćen njegov potez sa Mundijala kada nije želeo da se gura sa ostalim fudbalerima kako bi podigao trofej svetskog prvaka, pa je Stefan N Zonzi intervenisao i dopustio mu da uživa u momentu.

VIDEO: Krstajić: Tadić, Mitrović, Fejsa i Kostić su mi rekli da su povređeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA