≫ 

Pogledajte koliko Kobi ceni Srbiju: Ovako je Brajant poručio celom svetu da jedino Orlovi mogu da ugroze Drim tim! (VIDEO)

Brajantove reči čuli su svi rivlai Srbije

  • 8

Košarkaška reprezentacija Srbije,  igraće na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini u grupi D, zajedno sa Angolom, Filipinima i Italijom, i to voljom žreba na kojem je kuglice iz šešira izvlačio legendarni Kobi Brajant.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u jednom od intervjua koji je dao sa sajt FIBAWC, dao je svoje viđenje prvenstva i označio Srbiju kao glavnu opasnost po selekciju Sjedinjenih Američkih Država, naročito ako se košarkaši opuste na prvenstvu.

- Da li mislim da Srbija može da pobedi SAD, odgovor je "da". Mislim da mogu da ih pobede i da su jedini tim koji ima šanse da nas pobedi. I zato moramo da budemo na prstima i spremni, jer svakako možemo da budemo poraženi - rekao je Kobi.

Pogledajte u videu na početku teksta, kako je popularna Mamba, iznela niz pozitivnih komentara na račun Orlova.

 
 
 
View this post on Instagram

⁉️🔊 #FIBAWC Global Ambassador @KobeBryant answered your questionsA post shared by FIBA Basketball World Cup (@fibawc) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. mart 2019 | 21:06

    SRBIJA

  • Putin R.S

    18. mart 2019 | 21:11

    Pa samo ako budemo igrali u najjacem sastavu Bobi, Bogi, Bijela, Dzoker (mada cisto sumnjam) plus Evropske zveri koje haraju Micic, Kalinic, Jovic, Gudura... imamo sanse. Mada mislim da i bez Jokare mozemo biti vrlo nezgodni.

  • borisdelija

    19. mart 2019 | 00:00

    Voleo bih ali iskreno ne treba da se lozimo vec da daju sve od sebe i sta bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA