≫ 

Marić pustio Čoviću montažu Grobara iz filma "Ko to tamo peva", on im odgovorio slikom kako njegov sin Filip gazi Trinkijerija (VIDEO)

Zanimljiva situacija viđena je u Jutarnjem programu Hepi televizije

  • 9

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu Hepi televizije kod Milomira Marića, gde je pričao i o predstojećem večitom derbiju u polufinalnoj seriji ABA lige, gde je rekao da crveno-beli imaju i protivnike van terena.

Marić je Čovića pitao o prozivkama Grobara da im ne daje karte za meč, a on je podsetio na propozicije ABA lige, istakavši da gostujućim navijačima nije dozvoljeno prisustvo.

- Što bih im ja ćutao, čime su oni to mene zadužili. Ja nemam problem sa time kada izgubimo sportski na terenu, ali ne da se Kup zove po sudiji, već po Radivoju Koraću, ne po Milivoju Jovčiću. Očekujem da sve bude normalno, da bude pristojno navijanje. Prema propozicijama ABA lige gostujući navijači nemaju pravo da prisustvuju utakmici i mi moramo da poštujemo propozicije.

Pojavio se neki spot gde te navijači Partizana prozivaju da im ne daš karte - počeo je Marić, a zatim mu i pustio insert iz filma.

- Ušao si u film Ko to tamo peva - konstatovao je urednik Hepija.

Montaža Nebojše Čovića u filmu Ko to tamo peva; Printskrin: Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Da, ali ima nastavak - uzvratio je Čović, nakon čega je prikazana montaža kako je Filip Čović montiran na mestu vozača iz filma, kako gazi trenera Partizana Andreu Trinkijerija.

- Čini mi se da je ono Trinkijeri tamo. Tonski ako se sećam, kad je Miško to uradio, a u ovom slučaju je to trener Partizana Andrea Trinkijeri, Vujsić je tada prokomentarisao "ubio ga ko zeca". Prema tome, Grobari su pokušali da budu duhoviti, ali slabo im ide ta duhovitost - rekao je Čović, koji je ipak pomešao filmove, jer je taj citat izgovoren u filmu Maratonci trče počasni krug.

Montaža kojom je Čović odgovorio Grobarima, Filip Čović gazi Andreu Trinkijerija; Printskrin: Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Karte se prodaju samo za jedan deo. Oni obično na pojedinim utakmicama podele karte jedni drugima, ako uđu imaće određeni prostor - zaključio je Čović.

VIDEO: Da li će Partizan osvojiti ABA ligu ako ne bude krađe i muljanja? Evo šta Mijailović kaže na to!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Šampion Evrope 1992

    21. mart 2019 | 14:40

    Partizane nespustaj se na njihov nivo.Ipak je to klubčić sa milion obraza i adresa.Klubčić koji moze samo da sanja trofej Evrolige!!!A uskori i ovde ce da budu male buba svabe iz predgradja ugašene jos sano malo kraj je pred vratima.To i oni osecaju

  • Pedja

    21. mart 2019 | 15:14

    Sve je isto. Miško je jedino mogao voziti kod tate. Tako i Filip. FMP1, FMP2

  • Dragan

    21. mart 2019 | 15:29

    E moj Ćoki ozbiljna te frka uhvatila. Sto ne komentarises sudjenje u derbiju posle kupa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA