≫ 

Pitam u restoranu gde je hleb, kažu sedi Maraja Keri pored tebe! Ma kakva Maraja, daj hleba gladan sam kao pas!

Sitnica koja život znači

  • 15

Bivši srpski košarkaš, sada poljoprivrednik Darko Miličić prisetio se jedne od epizoda iz svoje NBA karijere kada je otišao u ekskluzivni restoran samo da bi shvatio da će i za hiljade dolara ostati gladan.

- Odvedu me u kineski restoran gde se čeka pola godine da bi se dobila mesta i gde večera košta deset hiljada dolara. Pitam gde je hleb, kažu mi: Darko ne služi se ovde hleb. Sedi svetska zvezda pored tebe, čoveče, Maraja Keri.

Ma kakva Maraja , daj hleba gladan sam kao pas. Bolje da sam jeo one burgere nego te splačine - kazao je Darko Miličić u emisiji Goli život.

On je u istoj emisiji ispričao i zašto mu Amerika nije prijala kao sredina, te da nije mogao da se načudi tamošnjem mentalitetu ljudi.

Mnogi od igrača sa kojima je igrao u Detroitu, Orlandu, Memfisu, Minesoti, Njujorku i Bostonu primali su milione dolara za svoje igre u NBA klubovima, ali kada se plaćao račun u restoranu, siće je uvek bilo u novčaniku.

Goreće večeras (20.45) u Milanu, gde se Armani i Panatinaikos sastaju u direktnom okršaju za četvrtfinale Evrolige. Kec je 1,60, a pobeda zahuktalih Zelenih nosi kvotu 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani - Panatinaikos.

VIDEO - Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    22. mart 2019 | 09:14

    Licno poznajem Darka, I njegovu porodicu. Imam samo reci hvale! Nikome nije naudio (do sebi svojim sportskim postupcima), samo.je.pomagao kome je stigao I kome je mogao! Sustina je pronaci srecu, on je svoju pronasao u poljoprivredi I u muzici I obicajima svog rodnog kraja Šipova (što nikome ne.mora da se dopadne, sam je to I naglasio). Sa 34 godine, ima iskustva za 2 zivota, troje dece, perspektivu kakvu zeli! I verujte, I dalje ce pomagati svome narodu! Ako.je to greh, onda je najveci gresnik! U zdravlje!

  • Miki

    22. mart 2019 | 08:48

    SRBIJA

  • cada

    22. mart 2019 | 11:17

    Ovaj čovek je prvo pošten prema sebi, a potom i prema drugima. Licemerje u životu koje kruži svetom, a samim tim i među nama, mnoge ljude je zavelo pa nikada sebi ne priznaju šta ih to čini srećnim u životu. Mnogi na svetu imaju novac, moć, status, uspeh, neki kamione i avione, ali o sreći pojma nemaju, zato što nikada sebe nisu iskreno zapitali šta ih to stvarno čini srećnim, već žive i robuju stereotipima sveta, države, grada, sela pa čak i sopstvene ulice. Darku svaka čast i neka je srećan onoliko koliko želi i kako želi, što želim i svima nama ostalima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA