≫ 

Biću strpljiv sa Tomićem, šta god da bude: Čović veruje u osvajanje titule ABA!

Predsednik KK Crvena zvezda nagovestio da neće menjati trenera u slučaju da se desi neočekivani neuspeh u regionalnoj ligi

  • 6

Nebojša Čović je istakao da će biti strpljiv dok god se bude bavio košarkom, dodavši da očekuje da će Zvezda biti uspešnija ove sezone nego prethodne, kada su izgubili titulu.

Čović je govorio za televiziju O2.

- Voleo bih da ove godine ne bude propusta. Drugo, mislim da je ova godina mirnija u smislu da nema izbora ni u Hrvatskoj, ni u Crnoj Gori, a što se tiče Srbije oni nisu baš mnogo uticali kada su srpski klubovi u pitanju. Ne mislim da je rezultat prošle godine bio loš, osećam se kao pobednik prošlogodišnje finalne serije. Ako ne na bilo koji drugi način, onda smo sigurno moralni pobednici - izjavio je Čović za O2 TV.

Foto: Telegraf.rs

On veruje da Crvena zvezda može do titule u ABA ligi i da će biti strpljiv po pitanju Milana Tomića, kao što je bio sa Dejanom Radonjićem.

- Dok se budem bavio ovim poslom, mogu da kažem da ću sigurno biti strpljiv. Moj savet drugima, ako se ja ne budem bavio ovim poslom, je da budu strpljivi. Moraju da veruju u ljude. I da uvek polaze od sebe. Nije vam svaki dan uspešan dan.

- Nije vam svaki mesec, svaka nedelja uspešna. Pogotovo u ovom poslu. To je izuzetno težak posao, tako da ako ste verovali u tog čoveka kad ste ga doveli ili u stručni štab, onda ne možete da padate u nekakve depresije ili da tako brzo sečete to poverenje koje ste imali kada ste ih doveli -, dodao je predsednik KK Crvena zvezda.

VIDEO: Ovako je Nebojša Čović pričao posle finala Kupa

(Telegraf.rs/O2)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    22. mart 2019 | 23:06

    Mozda tomic ostane ali ti covicu neces sigurno ako ne osvojimo aba ligu!

  • Filipp

    23. mart 2019 | 06:18

    Ovaj jadan ce zaplakati. Pa dajte mu tu titulu, ako je i ove godine ne osvoji, zavrsice u ludnici

  • Xxx

    23. mart 2019 | 00:31

    Osećaš kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA