≫ 

Lebron ovaj udarac nije doživeo od 2005. godine, Lejkersi zvanično ostali bez plej-ofa! (VIDEO)

Pored svega, bilo je dosta loših momenata i na meču...

  • 2

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i zvanično su ostali bez plej-ofa porazom od Bruklina sa 111:106, a to je posebno jak udarac za Lebrona Džejmsa.

Lebronov tim ima učinak 31-41 i 11. je na Zapadu, osmoplasirani Sparsi su na 42-31 i nema teoretske šanse da se prestignu, pa će Džejms prvi put biti van plej-ofa posle čak 14 godina!

Prošli put je ovo doživeo 2005. godine, dve posle čuvenog drafta na kom je bio ispred Darka Miličića. Od 2011. do 2018. je Lebron igrao čak osam vezanih finala, a sada će na odmor otići prerano i sigurno će mu biti teško da se na ovo navikne...

Uzaludna je ovaj put bila i njegova partija od 25 poena, 14 asistencija i devet skokova, Mekgi je došao do rekorda karijere sa 33 poena i čak 20 skokova.

Heris je vodio igru Netsa sa 26 poena, Rasel je ubacio 21, Dinvidi 19. Inače, Lebron je imao i osam izgubljenih lopti, a čak je uspeo da veže četiri promašena slobodna bacanja u poslednjoj deonici. Čini se da je sve ovo ostavilo preveliki trag, došao je sa mnogo većim nadama u Los Anđeles.

-Nastavićemo da se borimo, spremićemo se mentalno za narednu sezonu, bili u plejofu ili ne. Teška sezona za sve, nisam zbog ovoga došao. Dešava se, povrede, suspenzije - poručio je Lebron posle utakmice.

Na listi najdužih nizova učešća u plej-ofu, dominiraju Karl Meloun i Džon Stokton sa po 19 sezona, Toni Parker i Džejson Kid imaju 17, Tim Dankan, Robert Ori i Skoti Pipen 16, Šekil O'Nil i Klajd Dreklser 15, Rašid Valas, Kliford Robinson i Dolf Šejs 14, a Lebron je na 13.

>>> Možete da se kladite na tačan rezultat polufinalne serije ABA lige. Kvota da će Zvezda otići u finale sa skorom 2:0 je 2,10, a da će to učiniti Partizan je 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ABA liga specijal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiši

    23. mart 2019 | 08:05

    Sa onakvom igrom Lebrona u odbrani nista drugo i nisu mogli da ocekuju.

  • Ja

    23. mart 2019 | 09:17

    Lebrona odma trejdovati covek nista nije doneo dobro lejkersima kobi je imao tragediju od tima pa je izborio play off i titule i ko kaze da je lebron goat nije on nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA