≫ 

Kevin Lav je jedan plačonja! Darko Miličić isprozivao bivšeg saigrača: Kad ne da 20 poena, samo što suzu ne pusti... (VIDEO)

Nije bio milosrdan Darko prema Lavu

  • 10

Darko Miličić je na TV Hepi opisao brojna iskustva iz NBA lige, a jasno je da nema previše simpatija za Kevina Lava.

Sa njim je delio svlačionicu u Minesoti, što ne pamti kao lepo iskustvo, uprkos velikim igračkim kvalitetima Lava.

- Prolazio sam kroz faze da sam igrao sa stvarno velikim igračima u NBA, ali su to plačonje jedne, razumeš, ja ne mogu to...

Na koga misliš?

- Pa na Kevina Lava i tako neke varijante, sa njima sam igrao... Kada je došao generalni menadžer Minesote, pošto sam sezonu završio tako što sam sve rekao u lice igračima, kaže, ostaneš li, moraš da se izviniš saigračima, na svemu kako si se ponašao. Ja rekoh, kome da se izvinim? Onim plačonjama da se izvinim? Imaš Kevina Lava, čovek, kada pobedi utakmicu, a ne postigne 20 poena i nema 10 skokova, samo suzu što ne pusti. I to ti je igrač koji treba da čini šampionski tim? Ne. Takvima da se izvinim ne mogu. Jesam pravio gluposti, slažem se, ali da se izvinjavam Lavu?

Jesi li ljubomoran bio na Lebrona?

- Nisam, meni je bilo drago, što su uspeli i što je taj draft bio najbolji, neko je morao da propadne, ja da uzmem to na sebe. Meni je bilo drago, nema tu previše priče, stvarno su zveri od igrača. 

Inače, Kevin Lav je patio od depresije i javno je govorio da je imao čak napad panike na jednoj utakmici.

- Naterate da se zamisliš kako se svi muče sa nekim stvarima, a ponekad mislimo da smo jedini koji imaju takav problem. Realnost je da verovatno imamo mnogo zajedničkog sa našim prijateljima, kolegama i komšijama. Mentalno zdravlje je nevidljiva stvar, ali nas sve dotiče. To je deo života, nikad ne znaš kroz šta neka osoba prolazi - rekao je Lav.

>>> Večeras (19.00) kreće polufinalna serija ABA lige, Zvezda čeka Partizan. Ulog je finale i borba za plasman u Evroligu! U prvom meču domaći crveno-beli veliki su favoriti s kvotom 1,30, a kvota da će crno-beli napraviti brejk je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Partizan.

Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    23. mart 2019 | 11:38

    Neka ti nisi placonja, koji je imao prosek jedno slobodno bacanje na utakmici. Toliko o tvojoj karijeri. Drzi se ti Baje i ispijanja piva na ex, tu nema placa

  • Maki

    23. mart 2019 | 10:35

    Ma ajde kao prvo nemas pojma sta ti znace tetovaze

  • FANTOM

    23. mart 2019 | 10:27

    I ovaj ima nesto reci uopste o kosarci? Ej bre pa on ima prsten i imace mesto u kuci slavnih kao jedini kosarkas koji ga je dobio a presedeo sto u gledalistu sto na rezervnoj klupi. E ovo su stvarno nase velicine izabrane u moru rijaluti ucesnika. Bruka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA